Roobol

van Beek

Een net en klantvriendelijk bedrijf met zeer ervaren stoffeerders die enorm hard en snel werken

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als je in de winkel een trap bested om te laten bekleden. Krijg je de vraag de trap voordat de stoffeerders komen om in te smeren met een bepaald potje wat je moet kopen in de winkel. Dit slat echt... Als je in de winkel een trap bested om te laten bekleden. Krijg je de vraag de trap voordat de stoffeerders komen om in te smeren met een bepaald potje wat je moet kopen in de winkel. Dit slat echt helemaal nergens op kost een hoop geld en er wordt bij het stofferen een krabben machine gebruikt dus de trap valt echt niet uit elkaar dus dat vonden wij echt onzin en het is een hoop werk voor de klant.

N.V.T

Mevrouw Blikman

Wij zijn goed geholpen vriendelijke mensen de afspraak om te komen monteren is juist verlopen

j v luijk

Prima en vriendelijk

Cornelisse

Alles prima gegaan

Yvonne de Ruiter

Goed geholpen in de winkel en een goed product afgeleverd.

Mook, S

Goed geholpen!

Patrick

Goede service in de zaak, goede producten, loze beloften.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel werd een levertijd van 5 weken voorgehouden. Na definitief akkoord, bleken die 5 weken dan pas in te gaan. Na 9 weken werden de gordijnen pas geleverd. Een gordijn bleek verkeerd... In de winkel werd een levertijd van 5 weken voorgehouden. Na definitief akkoord, bleken die 5 weken dan pas in te gaan. Na 9 weken werden de gordijnen pas geleverd. Een gordijn bleek verkeerd gefabriceerd. De nabestellen zou 2 weken duren. Dat werd 7 weken.

H.E. Gordijn

Meer dan prima geholpen (hr. van de Ree, Woerden).

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerders moeten de (vele!) overbodige runners uit de rails verwijderen, anders hangen de vitrages en overgordijnen niet netjes bij het openschuiven (ook al kost dat wat extra moeite). De stoffeerders moeten de (vele!) overbodige runners uit de rails verwijderen, anders hangen de vitrages en overgordijnen niet netjes bij het openschuiven (ook al kost dat wat extra moeite).
In onze situatie werd verder één vitrage met vlekjes afgeleverd.

sylvia

Winkel helemaal prima, tapijtleggers die bij mij zijn geweest super waardeloze asociale lui met onacceptabel gedrag.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

de heren die het tapijt hebben gelegd hebben mij letterlijk zo'n grote bek gegeven(sorry voor het taalgebruik) ze stonden met onacceptabel stemverheffing te schreeuwen dat ze niks konden doen omdat... de heren die het tapijt hebben gelegd hebben mij letterlijk zo'n grote bek gegeven(sorry voor het taalgebruik) ze stonden met onacceptabel stemverheffing te schreeuwen dat ze niks konden doen omdat alles niet op de juiste plek stond. Pas toen er 2 mannelijke familieleden uit de slaapkamer kwamen en een van ze heeft gezegd; luister; als je nu niet normaal doet en niet normaal kan praten dan neem je je tapijt maar weer mee en ga je lekker weg. Pas daarna was het van, nou als je dit nu even hier neer zet dan beginnen wij hier........alle oude tapijt was eruit, alles was schoon, ik moest alleen weten waar ze zouden beginnen en waar ik de meubels neer moest zetten, die kon ik nul niet in de hal van de flat neerzetten. De manier waarop ze tegen mij aan het schreeuwen waren is echt onacceptabel, ik wil dan ook een officiële klacht tegen ze indienen. Ik heb ze zelfs niets te drinken aangeboden omdat het echt maar dan ook echt onacceptabel was zoals deze mannen zijn binnen gekomen. Waarschijnlijk hadden ze niet verwacht dat er nog meer mensen in huis waren, echt belachelijk