Roobol

Te duur

1600 euro voor een paar rolgordijnen. Leen Bakker 450 euro

Prima, goede prijsstelling

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Adequaat geholpen door medewerkers, duidelijke afspraken

Nel de Ronde, Particuliere Koopster

Roobol is voor mij altijd DE ZAAK geweest, al sinds 1970. Maar de laatste keer toch op enkele punten kritiek. Wel geweldig dat U Het vloerkleed terug wilde nemen,(wel nu gehouden). Bij aankoop lang... Roobol is voor mij altijd DE ZAAK geweest, al sinds 1970. Maar de laatste keer toch op enkele punten kritiek. Wel geweldig dat U Het vloerkleed terug wilde nemen,(wel nu gehouden). Bij aankoop lang moeten wachten ,van wege maar 1 verkoopster. Naar huis gegaan, wegens afspraken, middags per telefoon vinyl gekocht ,anders kon het voor de verhuizing niet op tijd gelegd worden. 20 mei gelegd. Vanaf 10 uur zitten wachten, terwijl jullie wisten dat ik als laatste op de lijst stond bij de leggers, die om 10 voor 1 kwamen. Rol van 4 meter dubbel gevouwen, met de lift. Trap moeten nemen, dan geen vouw. Vouw net in het looppad en bobbels, ook in de slaapkamer. Niet geheel strak gelegd. Met warme natte theedoek en strijk ijzer geprobeerd eruit te krijgen. Gedeeltelijk gelukt, maar nog zichtbaar. Ook niet netjes opgeruimd, overal lagen nog af snijdingen en moest ik als 84 jarige met een versleten rug de vloer aanvegen en opruimen. Omdat de 21e de verhuizing was en ik geen hulp die dag verder had.
Verder tevreden. Al telefonisch contact gehad, als de vouw en de bobbels niet wegtrokken moest ik bellen (dus bij deze) dan kwam er iemand kijken, dus wacht ik af

Duidelijk genoeg dacht ik

Reactie Roobol:

Beste mevrouw de Ronde,
Heel hartelijk bedankt voor uw review!
We hebben uw melding doorgegeven aan onze vestiging in Dordrecht, zij zullen spoedig contact met u opnemen hierover.
Met...
Beste mevrouw de Ronde,
Heel hartelijk bedankt voor uw review!
Team Roobol Online

M.Huijben

Zaak met mooie spullen en degelijk advies

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Eerder aangeven als er een meerprijs voor het leggen van vinyl is.

Roobol

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het tapijt is begin juni gelegd maar na ruim een maand ruikt het tapijt nog sterk, geen lekkere lucht. Het tapijt ligt prima en is lekker zacht, alleen die lucht is niet fijn.

Reactie Roobol:

Goedendag,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Goedendag,
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Om de 'nieuwe' tapijt geur wat te kunnen verminderen mag je bij onze Almere-buiten een gratis sprayflacon James Water op komen halen, hiermee neutraliseer je de lucht en ruikt je tapijt heerlijk fris.
^Team Roobol Online

Lem

Goed advies, mooi eindresultaat

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel goed geadviseerd over combinatie vloer, plinten en gordijnen. Snel en vakkundig gelegd/ gehangen. Eindresultaat is echt heel mooi geworden. Ben meer dan tevreden.

Peter Pols

Fantastisch

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Heel mooi en zeer goede service

Prima met betrouwbare service.

Alle afspraken nagekomen.
Vakkundig geholpen in de winkel

Vreselijke service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wordt een belachelijke oplossing geboden tegen de kier in mijn lamellen

Frustrerend

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Hadden 4 gordijnen besteld, zou 4 tot 6 weken duren. Duurde totaal 13 weken, nu snap ik met corona vertraging bla bla bla, maar toch erg vervelend. Waren ze eindelijk binnen, maakten we ze thuis... Hadden 4 gordijnen besteld, zou 4 tot 6 weken duren. Duurde totaal 13 weken, nu snap ik met corona vertraging bla bla bla, maar toch erg vervelend. Waren ze eindelijk binnen, maakten we ze thuis open.... verkeerde stof gordijnen.. weer terug, gefrustreerd naar de winkel. Personeel hielp me heel goed maar baal echt enorm, ze gaat erachter aan en mocht deze meenemen zodat me dochter eindelijk na 13 weken gordijnen heeft op dr kamer. Gingen we ze ophangen,op heel veel plaatsen geen tape, tape slecht en lelijk geplakt waardoor je zwart tape ziet bij een wit frame. Erg slordig terwijl je er zoveel voor betaald