Roobol

A van Beem

Prima winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Jan van de Ree van filiaal Woerden heeft ons 2 maal geweldig geholpen.
Hij is zeer klantvriendelijk en kundig en doet aan een zeer goede aftersales.

Jolanda Oudshoorn

Slechte service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb een klacht ingediend

De Graaf

1e afspraak afgezegd. Hier was alles op afgestemd wat betreft werk etc.
Bij het ophangen van de gordijnen bleken er te weinig rollers aan de bestaande rails te zitten.
Degene die...
1e afspraak afgezegd. Hier was alles op afgestemd wat betreft werk etc.
Degene die maat komt nemen had dit moeten aangeven zodat wij dat op voorhand hadden kunnen verhelpen .

janenauk janssen

n.v.t

P. Romijn

Niet goed!!!!! Vouwgordijnen verkeerd genaaid. Diverse keren met de winkel gereclameerd. Daar worden we doorverwezen naar het hoofdkantoor en die geeft geen reactie. Heel slecht u kunt zich... Niet goed!!!!! Vouwgordijnen verkeerd genaaid. Diverse keren met de winkel gereclameerd. Daar worden we doorverwezen naar het hoofdkantoor en die geeft geen reactie. Heel slecht u kunt zich voorstellen dat wij heel ontevreden zijn. Wanneer reactie??????!!

Reactie Roobol:

Beste,
Beste,
Inmiddels is er (gisteren) een bezoek van een servicemedewerker ingepland. Dit bezoek is per brief aan u bevestigd. De ingeplande datum voor dit servicebezoek is 6 december 2017.
Mogelijk heeft u de brief nog niet ontvangen. Mocht u de brief na het weekend nog niet hebben gekregen, kunt u altijd contact opnemen met onze serviceafdeling via 0180-644644.

Richard van Ruler

Geen oordeel over assortiment

jansen

Mooie overzichtelijke winkel met deskundig personeel dat de tijd voor je neemt

Ineke Vergouwen Kooijman

Geweldig