Roobol

C van Bemmelen Goor

Hellen

Helaas veel minder tevreden dan in het verleden

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Een gelijk rolgordijn besteld als 3x eerder maar deze is nu duurder, blijkt dat deze een ander ophang systeem heeft wat niet vertelt is in de winkel!!
Maatmeter komt bij eerste afspraak veel...
Maatmeter komt bij eerste afspraak veel te vroeg, 2e keer kwam het gelukkig goed.
Nu maat meten fors in rekening (€ 35,= voor 2 minuten werk) wordt gebracht is het erg vervelend dat er geen keuze in de dagen is en geen rekening wordt gehouden met ons verzoek het op de vastgestelde donderdag na 14 uur in te plannen. Na het maatnemen zijn we niet gebeld door de winkel over het inplannen van de afspraak. Bij zelf bellen na het weekend blijkt dat zij nog geen gegevens hebben maar ook de volgende 2 dagen moest ik steeds zelf contact openen en werd ik te woord gestaan met het bericht ja dat weet ik niet want ik stond hier gisteren niet....
Afspraak met maatnemer is dicht tegen kozijn te plaatsen, de monteur doet het op afstand omdat het niet in het plintje zou mogen maar op mijn verzoek toen toch dicht tegen raam geplaatst omdat anders door de enorme kier het effect van de verduistering opheft. Nu zitten er dus extra gaatjes in het plafond.
Kortom waar ik in het verleden zeer te spreken was over de kwaliteit en service vind ik de kwaliteit nog steeds goed maar voel ik mij als klant niet voldoende serieus genomen door Roobol.

T.Flameling

Uitvoering zeer teleurstellend.
Geen vertrouwen meer.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er is zoveel mis gegaan. Zowel met de vloer als met de gordijnen. Bestaan er soms geen vakmensen meer? Veel te veel onderaannemers die maar wat doen. Zeer teleurstellend allemaal.

Marijke van Nimwegen Berkelie

Mooie winkel met groot assortiment.

m. srad

Zwaar teleurgesteld doordat product incompleet en vervolgens niet werkend werd achtergelaten terwijl ik wel volledige prijs moest betalen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Check of je alle onderdelen hebt voordat je naar klant gaat

G. Huttinga

Grote keus, goed geholpen in de winkel. Onze laminaatvloer is keurig gelegd en ook de eerste set gordijnen is prima aangebracht. Teleurstellend dat de laatste levering van de op 16 juni bestelde... Grote keus, goed geholpen in de winkel. Onze laminaatvloer is keurig gelegd en ook de eerste set gordijnen is prima aangebracht. Teleurstellend dat de laatste levering van de op 16 juni bestelde luxaflex in de keuken zo lang duurde. Dit zou op 29 augustus plaatsvinden. Vlak daarvoor werden wij gebeld dat de levering in september zou plaatsvinden. Omdat wij toen op vakantie waren, werd de montage pas op 7 november uitgevoerd.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De communicatie tussen filiaal en planning plaatsing kan beter. Een telefonisch doorgegeven verhindering (in het gesprek waarin u het uitstel mededeelde) was niet in uw SMS-je betrokken. Ik moest... De communicatie tussen filiaal en planning plaatsing kan beter. Een telefonisch doorgegeven verhindering (in het gesprek waarin u het uitstel mededeelde) was niet in uw SMS-je betrokken. Ik moest toen mailen om het recht te zetten.

van Acker

Prima winkel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Nadat de bestelling door de winkel was ingevoerd , heeft het nog 9 weken geduurd voordat de gordijnen uiteindelijk zijn opgehangen.
De winkel was vergeten de bestelling aan de leverancier...
De winkel was vergeten de bestelling aan de leverancier door te geven. Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken voor de montage ging er opnieuw een tijd (1 maand) overheen omdat alles inmiddels al was volgepland. Mijn verhaal over de verlate bestelling door de winkel heeft geen indruk gemaakt. Dit extra wachten vond ik vervelend (geen gordijnen bij het keukenraam)

M.Klomp

Zaak met veel keuze , wordt goed geholpen en nemen alle tijd voor je .
prijs kwaliteit is goed

Ilse

Nooit meer

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na normaal bij een redelijke budgetwinkel te kopen, wilden we voor ons nieuwe huis een "luxere" vloer, dus gingen we naar een A-winkel (dachten wij). Daar 3 uur in de winkel gezeten vanwege een... Na normaal bij een redelijke budgetwinkel te kopen, wilden we voor ons nieuwe huis een "luxere" vloer, dus gingen we naar een A-winkel (dachten wij). Daar 3 uur in de winkel gezeten vanwege een nieuw computersysteem voordat de koop rond was.
Na het inmeten een week voor levering kwam er 38% van de prijs bij, oftewel een mooie offerte in de winkel en bedrogen uitkomen na akkoord en geen uitwijkmogelijkheid meer. Na 4x bellen met de winkel en het hoofdkantoor werd er een normaler tarief van 20% bij de prijs geteld. Er werd aan de telefoon zelfs gezegd: "dan moet u maar op zoek naar een andere vloer" (1 week voor levering). Daarna bleek bij het leggen dat de egaline ondervloer nog niet droog was: er was te krap gepland. Volgens de leggers kwam dat vaker voor, maar Roobol bleef volhouden dat het niet aan hen planning lag, maar aan het weer/onze gestucte muren/etc.. Het voorstel was dat ze een week na de verhuizing zouden komen. Na escaleren en blijven aandringen aan de telefoon was Roobol flexibel als een loden deur "Houdt u geen rekening met uitloop in uw klusplanning?" terwijl dit de planning van Roobol was om op tijd voor de verhuizing onze vloer te hebben liggen. Gelukkig hadden we hele fijne stoffeerders die wel over wilden werken en de dag erna een extra mannetje inhuurden en alsnog kwamen stofferen. Als het aan Roobol had gelegen, hadden we moeten verhuizen op egaline en had ik de week erna vrij moeten nemen om in hun planning te passen

P.A.C.Peters

Prima vakman geweest, zou zo weer terug mogen komen.
Prima vakman geweest, zou zo weer terug mogen komen.
Alleen had hij de volgende dag terug hebben mogen komen om het af te maken, maar moest naar een andere klus, was hij voor ons niet blij mee. Voor de rest prima.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als men afspreekt dat het waarschijnlijk toch 2 dagen kan duren, dan plant men het dan ook 2 dagen achter elkaar.