Goede naam, goed advies in de winkel daarna alleen maar drama tot de montage die verliep uitstekend.
Grasman
Een bedrijf waar je als klant achter aan moet doordat afspraken niet goed gecommuniceerd worden een maatvoerder die geen informatie verstrekt van mijn klacht aan het hoofdkantoor en of de klant wel...Een bedrijf waar je als klant achter aan moet doordat afspraken niet goed gecommuniceerd worden een maatvoerder die geen informatie verstrekt van mijn klacht aan het hoofdkantoor en of de klant wel crediedwaardig is bij aflevering terwijl er toch aanbetaald is
Stam, M.
Wij slagen al 20 jaar voor onze gordijnen en tapijt bij Roobol. Goed assortiment, vriendelijk personeel.
B. Van Hartingsveldt
Proffesioneel winkel
J.C. Aarse
Goede service, klantvriendelijk en zeer snel en goed geholpen. Zowel in de winkel, als tijdens het opmeten en ophangen van de lamellen. Ben zeer tevreden en hoop binnenkort ook in de woonkamer...Goede service, klantvriendelijk en zeer snel en goed geholpen. Zowel in de winkel, als tijdens het opmeten en ophangen van de lamellen. Ben zeer tevreden en hoop binnenkort ook in de woonkamer lamellen bij Roobol aan de schaffen.