Roobol

B Oost

Goede mooie producten, netjes in afspraken. Veel te veel bonnen, en herziene bonnen. Wordt alles totaal onoverzichtelijk van. Ook bij de legservice, die wilden nog betaald krijgen terwijl de hele... Goede mooie producten, netjes in afspraken. Veel te veel bonnen, en herziene bonnen. Wordt alles totaal onoverzichtelijk van. Ook bij de legservice, die wilden nog betaald krijgen terwijl de hele factuur al weken ervoor voldaan was.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Jammer dat de communicatie tussen Roobol en de legservice zo slecht is. Aan het eind van de dag wordt er een rekening gepresenteerd voor het leggen. Veel bellen over en weer. Zeer vervelend voor de... Jammer dat de communicatie tussen Roobol en de legservice zo slecht is. Aan het eind van de dag wordt er een rekening gepresenteerd voor het leggen. Veel bellen over en weer. Zeer vervelend voor de leggers én de klant.
Tip: rekening in de ochtend presenteren zodat er op tijd geanticipeerd kan worden.

j Laurijssen

Goed hoor

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik weet niet zo gouw wat
Alleen deurt het wat lang dat het klaar is

Mark Vissers

In principe wel ok, maar bij deze levering is veel mis gegaan.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Service in de winkel was prima. Echter, men had een fout gemaakt bij de verwerking van de order, waardoor er geen maat werd opgenomen, althans, niet op het afgesproken moment. Maat nemen op zich was... Service in de winkel was prima. Echter, men had een fout gemaakt bij de verwerking van de order, waardoor er geen maat werd opgenomen, althans, niet op het afgesproken moment. Maat nemen op zich was verder gewoon goed en snel. Vervolgens een toch wel stevige levertijd waarna het product (luxaflex) wordt geleverd, maar niet conform bestelling blijkt te zijn. De bediening zit links, maar hoort rechts te zitten. Ik zag dat pas nadat de boel gemonteerd was (ze waren razendsnel, dat wel). De monteur zag daar een opmerking over staan op zijn papieren. Dat irriteert me nogal, want het betekent dat men vooraf al wist dat het product niet conform specificaties was. Hierover ben ik niet geinformeerd. Dat komt op mij over alsof er gedacht is, "ach, we proberen het gewoon, laat die klant maar in onwetendheid, misschien komen we er mee weg". Bovendien had ik - als ik netjes geinformeerd was - gelijk kunnen vertellen dat ik de luxaflex zou retourneren nu de bediening aan de verkeerde kant zat. Dan had de monteur gewoon lekker naar een andere klant gekund en was mijn enige klacht geweest dat het nogal lang duurde voordat ik m'n aankoop had.

Kortom, u maakt een slechte beurt.

PS
Het ophalen van de foute luxaflex duurt een maand. Men kon nog geen nieuwe leverdatum geven. Mijn bestelling is van eind juli ...

Noordover

Had er hoge verwchtingen van maar valt me zwaar tegen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als ze 2 augustus gordijnen komen opmeten. En de stang komt na 3 dg bijna van de muur af waardoor de gordijnen schots en scheef hangen. Dan daar nog eens 3 wk over heen gaan voordat er een monteur... Als ze 2 augustus gordijnen komen opmeten. En de stang komt na 3 dg bijna van de muur af waardoor de gordijnen schots en scheef hangen. Dan daar nog eens 3 wk over heen gaan voordat er een monteur in gepland word. Daar een hele dag op zitten wachten zonder telefoontje dat alles uitliep en dan uiteindelijk weer een nieuwe afspraak na 4 wk omdat deze geen nieuwe plafond steunen mee had. Inmiddels zitten we dan op 6 nov.

M. Veenstra

Geweldige zaak met heel veel vakmanschap en service. alles wordt goed uitgelegd en in jouw situatie bekeken.

Henk de Boer

Een vloerbedekking winkel

van Hattum

Kwalitatief goed. Prijs redelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Onduidelijkheid prijsstelling in de winkel. Graag duidelijke prijzen vermelden.

P.M.Mohr

Prettige zaak met hulpvaardig personeel en een volledig assortiment .

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Niet eerder gereageerd daar de terugstorting van de niet gebruikte rol ondervloer isolatie dampfolie a € 79,20 nog niet heeft plaatsgehad,deze rol is op 13-10-2017 ter hand gesteld van de heer M.D... Niet eerder gereageerd daar de terugstorting van de niet gebruikte rol ondervloer isolatie dampfolie a € 79,20 nog niet heeft plaatsgehad,deze rol is op 13-10-2017 ter hand gesteld van de heer M.D Soekhnandan-Parwat.

Titi Holtrust

Prima service en je wordt fijn geholpen in de winkel (Rotterdam Alexandrium)