Roobol

W. van Eijk

Plezierige, klantvriendelijke winkel met een (kwalitatief) goed en uitgebreid assortiment.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De afspraak: we komen tussen 8 en 12 uur e.d. is niet altijd praktisch. Ik heb heel wat uren wachtend doorgebracht. En dat in een periode van verhuizing......

J.Janssen

Nieuwe rolgordijnen geplaatst.

Jeanne Visser

Ik vind het een prettige zaak(Alexandrium). Wel met veel wisselende personeelsleden.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We hebben verschillende artikelen aangeschaft bij Roobol. Het liep niet allemaal zo als we gewenst hadden. Zo bleek bij het leggen van de laminaatvloer niet alles aanwezig te zijn (deurmat en... We hebben verschillende artikelen aangeschaft bij Roobol. Het liep niet allemaal zo als we gewenst hadden. Zo bleek bij het leggen van de laminaatvloer niet alles aanwezig te zijn (deurmat en metalen strips). Ook de plaatsing van de gordijnroede is niet helemaal naar wens (enigszins scheef gemonteerd aanhang punt in plafond). Over de keuze van de rolgordijnen(en het monteren) en de gordijnen zijn wij tevreden.

Jeanette Spee

Goed werk geleverd. Onze laminaatvloer is zeer vakkundig gelegd .

A van Garderen

We hebben al vele jaren ervaring met roobol nooit klachten gehad

A.C. Figlarek

Mooie winkel, groot, overzichtelijk, groot assortiment, mag stalen meenemen om thuis te bekijken, fijn personeel.

Zo doorgaan.

Kortekaas

Top

M.L. von Burg

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Je kan bellen voor een tijd, wanneer de stoffeerder komt. Bij mij b .v. tussen 08.15 en 10.15. Ze kwamen zo rond 11 uur.
Zoals ik al aan de telefoon zei, toen ik gebeld werd na het leggen,...
Zoals ik al aan de telefoon zei, toen ik gebeld werd na het leggen, geef een ruimerer tijd aan, er kan altijd iets tussen komen. B.v. het zit tegen bij de vorige klant, file, enz. Ik heb zelf een bedrijf gehad, en zal nooit gelijk aan de telefoon hangen, om te vragen waar ze blijven.

l.a.m de klerk

Een prima winkel om er te komen en te kopen.

neen

f.djahani