Roobol

Prima !!

Liseth roovers

Heel goed

Arien

Goed bedrijf, met goede keus en service. Niet per se goedkoop.

cindey

Zelden een zaak meegemaakt waar de service zo slecht geregeld is!
Zelden een zaak meegemaakt waar de service zo slecht geregeld is!
Wij hebben voor onze nieuwe woning maar liefst 10 artikelen bij Roobol besteld. Inmeten van sommige artikelen ging fout, verkeerde artikelen werden geleverd, ophangsystemen die in korte tijd het niet meer deden, zich niet houden aan bezorgafspraken, gebrek aan flexibiliteit naar de klant bij het oplossen van problemen door Roobol veroorzaakt etc.
Erg jammer, aangezien de medewerkers in de winkel bijzonder klantvriendelijk zijn!

T.J. Blokland

Tja beetje lastig. Het ligt eraan wie je in de winkel treft. Sommige medewerkers zijn vreselijk.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er zat een haakje in tapijt. Er zou iemand langskomen. Tijdstip kwam niet uit. Een e-mail gekregen dat de reparatieman die ochtend ons als eerste zou bezoeken. Wie er kwam, geen Roobol. Bleek dat... Er zat een haakje in tapijt. Er zou iemand langskomen. Tijdstip kwam niet uit. Een e-mail gekregen dat de reparatieman die ochtend ons als eerste zou bezoeken. Wie er kwam, geen Roobol. Bleek dat wel eea beloofd is zonder dat ook te administreren. Komt die meneer. Loopt naar boven naar de slaapkamer. Daar ligt al een paar weken een smetteloos tapijt. Stampt meneer met zijn buitenschoenen zo naar binnen. Gelukkig waren die schoenen droog, maar anders .......... Dus twee tips. Kom afspraken na en laat personeel bij klanten waar nieuwe vloerbedekking ligt, hun schoenen uit doen. Stel je voor dat er poep of kauwgom aan kleeft. Eindoordeel heeft dan ook met maken met deze twee verbeterpunten.

D.van Dam

Prima zaak met goed advies in de winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De maatnemer was vroeger dan het afgesproken tijdstip in de winkel. geluk dat we net binnen waren, erg onbeschoft verder en luisterde erg moeilijk. Dit terwijl er in de winkel wel netjes naar de... De maatnemer was vroeger dan het afgesproken tijdstip in de winkel. geluk dat we net binnen waren, erg onbeschoft verder en luisterde erg moeilijk. Dit terwijl er in de winkel wel netjes naar de wensen werd geluisterd, evenals door de mannen die het kwamen leggen.

Monique Grundeken

Ik ben tevreden

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Rails is opgehangen aan de hand van de maten van het gordijn. Heb toch nog een hele plooi over en had de rails misschien 5cm langer willen zien. Dat wel doorgegeven maar nog geen reactie op gehad.... Rails is opgehangen aan de hand van de maten van het gordijn. Heb toch nog een hele plooi over en had de rails misschien 5cm langer willen zien. Dat wel doorgegeven maar nog geen reactie op gehad. Omdat ik er nog over twijfel nog geen verdere actie ondernomen. Ik overleg nog met mijn man.(die nu in het buitenland zit)

Tea de Jong

Goede winkel, groot assortiment en klantvriendelijk.

Mw B van de Biezen

Het was altijd tot grote tevredenheid, helaas denken wij niet in de toekomst nog te komen, omdat er een fout is gemaakt er te laat is gezien dat er nog een aanbetaling moest worden gedaan voor de... Het was altijd tot grote tevredenheid, helaas denken wij niet in de toekomst nog te komen, omdat er een fout is gemaakt er te laat is gezien dat er nog een aanbetaling moest worden gedaan voor de vloer.
Dit werdt gemeld via de mail, en ik zit niet elke dag achter de computer, jammer dat er niet gebeld is
Dit leverde gigantisch veel stress op, wij zijn zelfs nog naar de winkel gegaan voor een extra betaling en dan moesten wij nog maar afwachten af er geleverd gaat worden.
Wij waren over deze gang van zaken zeer teleurgesteld.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Dat er beter op gelet wordt of er nog een aanbetaling moet worden gedaan als er meerdere orders lopen

Danny

Winkel met een groot assortiment en vriendelijk personeel.