Roobol

Filia Kramp

Prettige zaak, goed assortiment.

Rutger

Mooie spullen, prima communicatie.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Even de rommel aan de kant leggen na monteren.

Paas

Top

Mw Pastor

Prima winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb een meningsverschil. Hierover is er mailcontact. Op mijn laatste mail naar de winkel heb ik -na een week- nog geen reactie ontvangen

de bruijn

Een fijne winkel waar we op een prettige manier zijn geholpen met het uitzoeken van vloerbedekking voor twee trappen en verduisterende luxaflex voor de slaapkamer.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Had een keer telefonisch contact willen hebben, maar de telefoon werd tot 3 maal toe niet opgenomen.
Ben toen naar de winkel gegaan omdat mijn vraag wel belangrijk was op dat moment.
Ik...
Ik heb uitgelegd gekregen dat men met een klant bezig was en daarom de telefoon liet gaan.
Misschien een tip om wel de telefoon te beantwoorden en een terugbel moment af te spreken.

Ellen v.d Hoeven

Prima winkel, goede service, vriendelijke verkopers !

Yvonne den Heijer

We kregen in 2 zaken goede service en uitleg

Mw Sam Tjoe

Rebecca Vromans

Hele mooie producten

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Hele mooie producten en ook erg vriendelijk geholpen in de winkel. Alleen heb ik niet de juiste informatie gekregen betreft de dagen dat het mogelijk is om te meten. Daarna heb ik weer verkeerde... Hele mooie producten en ook erg vriendelijk geholpen in de winkel. Alleen heb ik niet de juiste informatie gekregen betreft de dagen dat het mogelijk is om te meten. Daarna heb ik weer verkeerde informatie gekregen over het leggen van de vloeren. Hier heb ik een klacht over ingediend en deze is gelukkig heel netjes opgelost! Het leggen van de vloeren is echt perfect gedaan en daar ben ik heel tevreden over!

De reuver