Roobol

Oor

Prima service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

tijd van aflevering te lang , ergens tussen 9 en 14 uur , geen mogelijkheid om te vragen of monteur 10 minuten van te voren kunnen bellen , dit houdt in dat ik dus een hele dag vrij heb moeten nemen... tijd van aflevering te lang , ergens tussen 9 en 14 uur , geen mogelijkheid om te vragen of monteur 10 minuten van te voren kunnen bellen , dit houdt in dat ik dus een hele dag vrij heb moeten nemen en de werkmannen pas om 13.30 de gordijnen leverde.

s v berkel

Ok

Bas van Rooij

Slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De man die het laminaat kwam leggen verdient een 10+.

rob bout

Wij hebben zowel een tekort gordijn als de verkeerde kleur gekregen. we wachten eerst af hoe dit afgehandeld gaat worden voordat ik beoordeel.

Aaske Pronk-Mos

Prima! Werden in de winkel leuk en netjes geholpen.

L.A.Jansen

Eerste verkoper kon zich inleven in de situatie van ons huis
Wij wat rond gekeken toen met een andere verkoopster die opdat moment heel goede info en later zaken gedaan met haar

korevaar

Een geldbelust bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geen goede uitleg geven over producten. Alles slodig en ver buiten de richtlijnen van het bedrijf monteren (beleid:8 cm uit de muur. Werkelijkheid: 12 cm.) Plinten die los staan. Verkeerd opmeten.... Geen goede uitleg geven over producten. Alles slodig en ver buiten de richtlijnen van het bedrijf monteren (beleid:8 cm uit de muur. Werkelijkheid: 12 cm.) Plinten die los staan. Verkeerd opmeten. Prijzen dubbel rekenen. Kortom: alles wat fout kom gaan, is fout gegaan.

ramon kollen

Goed kwaliteit goederen, Laminaat vloer en trap waren snel gelegd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Helaas is er niet doorgegeven dat er bij levering gepind diende te worden. hierdoor moest ik ala minuut dingen regelen zoals betaallimiet verhogen. e.d. Dit had duidelijk vooraf even gezegd kunnen... Helaas is er niet doorgegeven dat er bij levering gepind diende te worden. hierdoor moest ik ala minuut dingen regelen zoals betaallimiet verhogen. e.d. Dit had duidelijk vooraf even gezegd kunnen worden

Vennix

Goed maar aan de prijs.

g.r. le bruijn

Goede informatie in winkel (Delft) stofferder precies op de juiste tijd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij hebben zelf de maten opgegeven