Roobol

O.J. van der Sande

Een zaak met goede verkopers en aandacht voor de klant, waardoor deze beter een beslissing kan nemen bij aankoop.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Helaas was bij plaatsing van de vitrage deze te lang, wat bij plaatsing niet opgemerkt was. Na overleg met de zaak heeft deze verzocht ze terug te brengen i.v.m. nameting. Ze bleken 2 centimeter te... Helaas was bij plaatsing van de vitrage deze te lang, wat bij plaatsing niet opgemerkt was. Na overleg met de zaak heeft deze verzocht ze terug te brengen i.v.m. nameting. Ze bleken 2 centimeter te lang te zijn. Ze worden nu hersteld, wat echter weer
14 dagen duurt.
Dus: Bij maken beter nameten en bij plaatsing betere controle door de plaatser.

Robert Glaser

Prima service. Laminaat goed gelegd.

monique van der Hulst

De vloer valt toch een beetje tegen kwa demping op sommige delen terwijl dure en goed ondevloer volgens de medewerkster

Geef een toelichting bij je beoordeling.

nou als ik dit geweten had ,dan had ik het toch anders laten doen

M Reijn

Altijd positieve verhalen gehoord. Luxaflex bij hen besteld; is prima!!
Altijd positieve verhalen gehoord. Luxaflex bij hen besteld; is prima!!
recentelijk de trap laten bekleden echter daar ben ik niet geheel tevreden over.( 1 plek niet netjes afgeknipt en ik merk dat er wat lijmresten aan de onderkant van traptredes zijn.
inmiddels dit kenbaar gemaakt bij filiaal in Hilversum. wij hebben een servicebonnr (101544) gekregen waarbij op 20 okt17 ik wederom een bezoek krijg van een mdw van Robol zodat ik hen dit kan laten zien.
of ik robol bij familie of vrienden zou aanbevelen hangt af van de manier hoe mijn "klacht"wordt afgehandeld.

eindoordeel hangt af na bezoek van Robol op 20-10-2017

Linda

Mooie winkel met een goede naam. Eindproduct uiteindelijk zeer tevreden over, hoewel dit wel wat voeten in aarde heeft gehad.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel is ons nooit de mogelijkheid verteld over een zogenaamde "zwevende vloer" als ondervloer voor pvc. Dit word achteraf door derden wel geadviseerd als je net als bij ons een uitbouw hebt.... In de winkel is ons nooit de mogelijkheid verteld over een zogenaamde "zwevende vloer" als ondervloer voor pvc. Dit word achteraf door derden wel geadviseerd als je net als bij ons een uitbouw hebt. De maatnemer zou ook onze vloer beoordelen om te kijken of de vloer 2 weken later gelegd kon worden. Dit is niet gebeurd en daarom kon 2 weken later onze vloer er niet in. Beetje jammer dat we daardoor weer vertraging opliepen. Ook moeten we nu weer 5 weken wachten om 1 pleje dat los laat opnieuw te laten beoordelen en te laten fixen. De stoffeerders super fijne jongens!!

Richard Luitwieler

Prachtige gordijnen en laminaat echter planning is een ramp nadat de winkel een fout had gemaakt kwam ik er pas de dag voor de plaatsing achter dat niets was gepland? Uiteindelijk werden de... Prachtige gordijnen en laminaat echter planning is een ramp nadat de winkel een fout had gemaakt kwam ik er pas de dag voor de plaatsing achter dat niets was gepland? Uiteindelijk werden de gordijnen om 12:50 geplaats, dit ondanks het uitdrukkelijke verzoek dat alles in de ochtend moest worden geplaatst en gelegd, In gedachte nemend dat ik alles 4 maanden eerder had besteld en betaald. Laminaat mensen hebben een ravage aan troep achter gelaten, woonkamer en hal lagen vol emt stukken laminaat en plint?

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na de fouten van Wim Buik heeft Jacqueline van Wingerden mij fantastiche geholpen om alles te rectificeeren, bedankt!

Hans

nee

Groeneveld

Goede service en producten!

Everaers

Maria de Koning

Prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afgesproken tijd van montage klopte niet.