Roobol

Huub van Beusekom

Teleurstellend. Wij hebben de maten laten opmeten tegen extra kosten en uiteindelijk blijkt er extreem veel snij afval (en dan ook nog echte grote stroken van meer dan 1 meter) te zijn ontstaan wat... Teleurstellend. Wij hebben de maten laten opmeten tegen extra kosten en uiteindelijk blijkt er extreem veel snij afval (en dan ook nog echte grote stroken van meer dan 1 meter) te zijn ontstaan wat bij ons de indruk achter laat dat we onnodig te veel hebben afgenomen. We hebben ruim 2,5/K betaald voor het stofferen van de trap maar dit alles voelt niet goed.

M. De Boer-Bergman

Hoede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Omdat ik niet woon op het adres waar het werk plaatsvond was het erg lang om te wachten op de stoffeerders. Zouden tussen kwart over 10 en kwary over 1 komen. Kwamen om ong. 1 uur.

Pim

Ronald

Kwalitatief goed bedrijf met goeie service en een klantgerichte benadering

Liane Jansen

Goede service, groot assortiment, vriendelijk personeel.

J.Koenen ordernummer:3013879

We dachten en goed en degelijk advies gekregen te hebben in de winkel over onze vloerbedekking. We wilden eigenlijk de vloerbedekking gelijmd hebben, maar als we de vloerbedekking niet op spanlatten... We dachten en goed en degelijk advies gekregen te hebben in de winkel over onze vloerbedekking. We wilden eigenlijk de vloerbedekking gelijmd hebben, maar als we de vloerbedekking niet op spanlatten kwam te liggen verviel onze garantie
Echter na het leggen van de vloerbedekking op spanlatten staken er kleine spijkers uit de vloerbedekking en lagen de spanlatten hoger dan de vloerbedekking+ondertapijt.
De spijkers werden door ons oppas ontdekt toen ons dochtertje van 1 haar voetje had open gehaald.
Na herhaaldelijk contact is een stoffeerder geweest die met tegenzin de spijkers plat heeft geslagen. Hij wilde zelf alleen de spijkers bij de doorgang plat slaan. Ook hebben we weer een dag vrij moeten nemen omdat jullie niet konden vertellen welk tijdstip de stoffeerder zou langskomen.

K. Ramak

Prima winkel met goed advies. Komen afspraken na.

de Groot

Uitstekende en klantvriendelijke informatie over product

A.Jonker

Wel Ok, maar er was mij niet vertelt dat er tussen de scharnieren van mijn deur geen ringetjes konden zodat hij iets omhoog ging. Er was alleen vertelt dat dit gedaan zou worden maar niet gevraagd... Wel Ok, maar er was mij niet vertelt dat er tussen de scharnieren van mijn deur geen ringetjes konden zodat hij iets omhoog ging. Er was alleen vertelt dat dit gedaan zou worden maar niet gevraagd wat voor deur ik had. Nu moest een timmerman dit klusje klaren. Op zo n bedrag vindt ik 35 euro erg veel om thuis te komen kijken, zou eigenlijk een service moeten zijn. Er zou iemand komen tussen 11.00 en 14.00. Om 8 uur werd ik uit bed gebeld! Verder waren mijn plinten zo ruim geknipt dat ik bij moest bestellen.

Sven Lameijer

- Door een fout in de winkel hebben wij luxaflex besteld die niet leverbaar waren (bleek na 5 weken)
- Wij zijn 2 gebeld om een afspraak te maken voor de montage, terwijl achter af bleek dat Roobol die data zelf niet kon waar maken. De 3e afspraak kon gelukkig wel door gaan. Maar ik moest wel in totaal 3x regelen op mijn werk dat ik thuis kon zijn.
- Voor de vele extra tijd en telefoontjes die in er in heb moeten steken is nooit een waardig excuus gekomen van uit Roobol
- Na de montage zat alles onder het gruis van het boren, en kon ik dat zelf schoonmaken.
- Uiteindelijk hingen de luxaflex pas 11 weken na bestelling, dat vind ik vrij laat

Ik hoop dat u begrijpt dat ik niet positief kan zijn over Roobol na dit alles.