Roobol

Tjeerd Knoop

Prima advies en service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De dame die ons hielp in Breda zag en hoorde ons twijfelen over kleuren en dessins voor achterpui-gordijnen Zij kwam toen met een gedurfd voorstel, qua kleur en motief. Het bleek een schot in de... De dame die ons hielp in Breda zag en hoorde ons twijfelen over kleuren en dessins voor achterpui-gordijnen Zij kwam toen met een gedurfd voorstel, qua kleur en motief. Het bleek een schot in de roos: helemaal passend bij ons huis en bij ons. En dat op basis van vragen en antwoorden. Petje af, en dank je wel! O, en de gordijnen werden vlot geleverd en vakkundig opgehangen.

Holten-Loomans

Aandacht en denkt mee voor de klant.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goed voorgelicht over het product dat wij in gedachten hadden .

Arie

Prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

kundig advies en goede service

Roobol is een bedrijf die zijn afspraken niet na komt wanneer ze dingen verkeerd ingemeten hebben.
Ze hebben hier wel een oplossing voor maar moet er een nieuwe profiel gemaakt worden en de kosten €200 zijn dan wel voor mij daar komt bij dat dat inmeten plaatsen voorij kosten mij al €135 hebben gekost.
Dan nog maar niet te spreken over de gaten in mijn kozijn zitten door het verkeerd boren van de beugels.
Al met al €500 lichter en niet tevreden.
Komt nog bij heb 3 maanden moeten wachten op plaatsing van deze wanprestatie.
Dus mensen bedenk jezelf voordat je met Roobol in zee gaat.

Groetjes,
Jan.

Zie hierboven.

Fantastisch

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goed advies, ruime keus en kwalitatief zeer goed uitgevoerd door vakkundig personeel.

j.claassens

Prima werk geleverd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

dik tevreden met de gordijnen

Robol de hele organisatie is afhankelijk van het management in Rotterdam

Niet klantgericht de hele organisatie is ingesteld op eigen risico vrijstelling

zie boven

Top

Vloer bedekking mooi gelegd

Prima winkel, maar ik ken geen referende winkels

Ik kan niet bergelijken

Slecht