Roobol

Wilfried

Oei! Wat slecht!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Mooie vloerbedekking uitgezocht en besteld. Bij de bestelling moesten we een verklaring tekenen: Staan ze voor een dichte deur, dan moeten we tot 275 euro extra betalen. Snap ik. Zijn ze langer dan... Mooie vloerbedekking uitgezocht en besteld. Bij de bestelling moesten we een verklaring tekenen: Staan ze voor een dichte deur, dan moeten we tot 275 euro extra betalen. Snap ik. Zijn ze langer dan 5 uur bezig, moeten we ook tot 275 euro extra betalen. Bizar, dat hebben wij toch niet in de hand?! Ok, het zal wel.

Vervolgens komt de dag dat ze het zouden komen leggen. Zouden, want na een hele dag gewacht te hebben kwamen ze niet opdagen. Hoppa, een vakanatiedag weggegooid. We kregen een belletje van de planning: De stoffeerders waren moe en ze konden de kwaliteit niet meer waarborgen. Wat? Hoezo hypocriet? Dreigen met boetes, maar zelf afspraken niet nakomen. We hebben hier een email over gestuurd naar Roobol, hier is tot op heden nog stééds niet op gereageerd.

Een aantal dagen later werd het dan toch gelegd. Wat hadden de stoffeerders een lol boven zeg. Een hoop gegiechel en gelach. Enfin, het zag er keurig uit. Echter na afloop viel ons de schade op: Drie hele dikke vette zwarte strepen op onze pas geverfde muur. En als klap op de vuurpijl lag de vloerbedekking in alle hoeken helemaal los!

We hadden nog een trap te bekleden, gordijnen nodig en meerdere kamers te stofferen, maar Roobol komt hier nooit meer binnen! Want zo is 1000 euro voor 13 vierkante meter wel heel erg duur en zuur.

Reactie Roobol:

Jammer dat u niet tevreden bent. Naar aanleiding van deze review heeft onze servicemedewerker u meerdere keren gebeld; helaas zonder resultaat. Daarom is uiteindelijk maar een e-mail gestuurd waarop... Jammer dat u niet tevreden bent. Naar aanleiding van deze review heeft onze servicemedewerker u meerdere keren gebeld; helaas zonder resultaat. Daarom is uiteindelijk maar een e-mail gestuurd waarop u heeft gereageerd dat de klachten inmiddels zijn opgelost. We zijn blij dat u de klachten inmiddels zelf heeft kunnen verhelpen. Als u nog vragen heeft of u wilt alsnog contact met onze servicemedewerker dan kunt u op werkdagen bellen naar 0180-644644.

Zeer tevreden over Roobol.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Komen afspraken na, zijn flexibel en de levering en legging is snel en uitstekend verlopen.

Dorien Lomeijer

Heel erg goed geholpen in de winkel en ook de stoffeerders hebben enorm netjes werk geleverd en dachten goed mee. Uiteindelijk is het bij de trap iets anders afgewerkt op advies van de stoffeerder... Heel erg goed geholpen in de winkel en ook de stoffeerders hebben enorm netjes werk geleverd en dachten goed mee. Uiteindelijk is het bij de trap iets anders afgewerkt op advies van de stoffeerder wat heel erg mooi staat. Levertijd was ook erg snel.

H. Knitel

Neutraal

Kwaliteit van deze project vloerbedekking valt toch wat tegen.

Neutraal

Kwaliteit van deze project vloerbedekking valt toch wat tegen.

Bezoek recent nav klachten rond rafels bij drempel leverde geen doortastend oordeel ( in mijn afwezigheid) ondanks aangeleverde foto’s omdat er slechts aan één kant van de drempel werd gekeken!! Onbegrijpelijk!

Astrid Bouwens

Jaren geleden met Roobol Breda in zee gegaan en ik was daar erg tevreden over. Onlangs verhuisd en wederom bij Roobol terecht gekomen. Mooie produkten en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van... Jaren geleden met Roobol Breda in zee gegaan en ik was daar erg tevreden over. Onlangs verhuisd en wederom bij Roobol terecht gekomen. Mooie produkten en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het materiaal. Vriendelijk personeel daar ligt het echt niet aan

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De tijden die worden aangegeven waarop gemeten en geleverd gaat worden. Echt, hierin kan het eea verbeterd worden. Geeft een niet te krappe tijd aan als je deze niet waar kunt maken! Mensen moeten... De tijden die worden aangegeven waarop gemeten en geleverd gaat worden. Echt, hierin kan het eea verbeterd worden. Geeft een niet te krappe tijd aan als je deze niet waar kunt maken! Mensen moeten ook vrije uren opnemen en dat kost ook geld. Houdt in de planning ruimte voor files e,d. Dat is tegenwoordig toch niet ongewoon meer! Ik heb al mijn frustaties al geuit en die zijn bij jullie bekend. Maar dit is echt een tip...betere planning, of geef gewoon eerlijkere tijden door. Laat mensen niet onnodig te lang wachten!

Reactie Roobol:

Bedankt voor uw tip betreffende de tijdsindicatie. We geven altijd een tijdsindicatie met een tijdsvenster van drie uur waarin u onze medewerker kunt verwachten. Dit tijdsvenster houdt rekening met... Bedankt voor uw tip betreffende de tijdsindicatie. We geven altijd een tijdsindicatie met een tijdsvenster van drie uur waarin u onze medewerker kunt verwachten. Dit tijdsvenster houdt rekening met een mogelijk vertraging van twee uur. Dat is normaliter ruim voldoende, maar uiteraard kan het dan alsnog gebeuren dat onze medewerker het door omstandigheden (uitloop eerder werk, file, zieke collega's etc.) niet haalt binnen het tijdsvenster. Sorry als dit bij u het geval was!
Waar u de tip geeft om de tijdsindicatie te verruimen, krijgen we van andere klanten de tip om een krapper tijdsvenster te hanteren. Het is voor ons dus zoeken naar een goede middenweg waarin we u niet willen teleurstellen als het gaat om lang te moeten wachten bij een ruim tijdsvenster en u anderzijds niet willen teleurstellen bij het te laat komen in geval van een te krap tijdsvenster.

Toon Franken

Zeer goed

nee hoor goeie service

Ad Vos

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen. ook nadat bestelling geplaatst was goed op de andere vragen gereageerd.
wij hebben onze Laminaat Quick-Step Impressive klassiek eiken kleur beige...
wij hebben onze Laminaat Quick-Step Impressive klassiek eiken kleur beige door hun laten leggen.
Ligt er strak en super mooi in.
Al met al klasse

Maria geboers

Fijne winkel en goed eb vriendelijk personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ja graag de gordijnen met een stoomapparaat nalopen voor de vouwen

Nagelhout

Ik vind de producten prima, de winkel ok, de legger zeer goed, de opnemer slecht en de administratie c.q werkvoorbereiding slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Door verwisseling van ruimten bij de winkel en de werkvoorbereiding is er te weinig materiaal geleverd Dankzij de professionaliteit van de stoffeerder is dit gelukkig nog net goed gekomen.
De...
De maatnemer was echter ronduit klant onvriendelijk.
Alles bij elkaar vind ik het onredelijk dat jullie prijs zo hoog was, want ik dacht goede kwaliteit te hebben gekocht. Kwaliteit is het geheel van service, vriendelijkheid en product.
Mocht U hierover contact op willen nemen: fam. Nagelhout Vredepark 5 Oudenbosch.

tevreden klant

Prettig en deskundig.