Roobol

Slump

Chris Lems

Een mooie zaak met goede service

Marjolein Geurts

Eerder goede ervaringen, nu erg tegenvallende tegemoetkoming en matige communicatie.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Maatnemer had niet gezien dat de ondervloer onvoldoende was. Tijdens het leggen moest er daarom gestopt worden. Nieuwe afspraak kon pas 3 weken later en niet in het weekend (ondanks dat leggers... Maatnemer had niet gezien dat de ondervloer onvoldoende was. Tijdens het leggen moest er daarom gestopt worden. Nieuwe afspraak kon pas 3 weken later en niet in het weekend (ondanks dat leggers hiertoe wel bereid waren). Weer een dag vrij nemen van werk...
Er moest al wel afgerekend worden, terwijl er dus maar een halve kamer gelegd was. De pakken laminaat werden gewoon op de overloop achtergelaten, met de feestdagen in de troep... Meubels waren al besteld, moest worden uitgesteld. Mensen die zouden blijven logeren na het kerstdiner moesten onverhoopt een hotelkamer boeken omdat de kamers nog onbegaanbaar waren.

Geen contact van Roobol gehad om eea toe te lichten, alle communicatie via de leggers.

N.Langendorff

Goede service, vriendelijk, behulpzaam

van de Geer

Uitstekend

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De meneer van het maatnemen was onvriendelijk. Wanneer ik om een advies vroeg dan kapte hij dit direct af.
Gelukkig hebben de stoffeerders het weer goed gemaakt.
Hoewel, bij de betaling...
Gelukkig hebben de stoffeerders het weer goed gemaakt.
Hoewel, bij de betaling van het laminaat is niet direct het niet gelegde materiaal verrekend.
Ik heb hetzelf aan moeten kaarten in de winkel.
Alles is wel correct afgehandeld, maar toch?.......

Freek

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De monteur was zeer gehaast, wat onvoorzichtig met onze nieuwe houten vloer, plafond is licht beschadigd en daarna niet afgewerkt.

Verder prima service.

A.C. Vis de Bruijn

Goed en snel maatwerk geleverd. Snel bericht toen bleek, dat de maatopnemer tot andere maten was gekomen. Een duidelijk nieuwe rekening. Alle afval keurig opgeruimd en afgevoerd.

smits

Een oud vertrouwd en prettige winkel

Van der Laan

De verkoopmedewerkster was super! De mannen die de vloerbedekking kwamen leggen waren vreselijk.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerders waren onvriendelijk, niet servicegericht en mijn droger is sinds hun aanwezigheid kapot.

John Hessing 0615463746

Prima bedrijf, goed advies, vriendelijk personeel, zowel in de zaak als degenen die het tapijt komen leggen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het enige wat ik heb aan te merken is dat ik achteraf zie dat in één van de kamers het tapijt hinderlijk opstroopt, zodanig dat het er lelijk uit ziet (bollingen in het tapijt). Wellicht een kwestie... Het enige wat ik heb aan te merken is dat ik achteraf zie dat in één van de kamers het tapijt hinderlijk opstroopt, zodanig dat het er lelijk uit ziet (bollingen in het tapijt). Wellicht een kwestie van even langskomen en strak spannen?