Roobol

S.K. Miedema

Ruim assortiment aan materiaal. Uitstekende uitleg bij advies

W. Ketting

Prettige winkel, goed productaanbod, professionele medewerkers.

Rick Verlaan

Teleurgesteld

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vandaag een plint opgehaald omdat er bij oplevering te weinig was en dan nog moeten afrekenen ook. Een dure vloer laten opmeten en laten leggen en dan €10,50 moeten afrekenen voor een plint die niet... Vandaag een plint opgehaald omdat er bij oplevering te weinig was en dan nog moeten afrekenen ook. Een dure vloer laten opmeten en laten leggen en dan €10,50 moeten afrekenen voor een plint die niet meegerekend was. Ik ben teleurgesteld weggelopen uit de winkel in Tilburg en had op betere service gerekend.

Het feit dat de plinten vastgekit worden is ook geen fijne verrassing.

VDijk

wieman

1e keer goede afspraak 2e keer nagebeld te hebben op de dag ervoor werd ons gegeven wij komen tussen 8 en 12 uur,
toen er om 1.30 nog niemand was geweest hebben we drie telefoontjes gepleegd...
toen er om 1.30 nog niemand was geweest hebben we drie telefoontjes gepleegd en kregen wij te horen dat hij binnen
3 uur er zou zijn toen was hij om 16.30 klaar maar wij hebben nu een mooie vloer in de badkamer.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

als de tijden veranderen dan graag bericht van degene die het uiteindelijk uit moet voeren

John Crozier

3.500 euro uitbetaald aan laminaat voor verschillende slaapkamers en zolder. Heb alles twee dagen gelaten om goed te laten drogen. Was bezig om het stof weg te halen met een spons, komen in alle... 3.500 euro uitbetaald aan laminaat voor verschillende slaapkamers en zolder. Heb alles twee dagen gelaten om goed te laten drogen. Was bezig om het stof weg te halen met een spons, komen in alle kamers kringen naar voor (alsof het lijmpotje opgestaan heeft) en op zolder vind ik op een aantal planken lijmrestjes. Stuurde foto's door naar klantenservice en ben teruggebeld met het melding - je hebt dat zelf gedaan, wij gaan verder niks doen!!!!
Leuke klantenservice van Roobol!

M.M. Vink-Appeldoorn

In Vlaardingen een vriendelijke jonge dame die ons goed heeft geholpen.

Rick Verlaan

Prima service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er was te weinig plint geleverd en daar moest ik nog achteraan. Ook bleken de plinten vast gekit te zijn zodat we geen bedrading meer konden wegwerken. Dat zal wel 'de normale gang van zaken' zijn... Er was te weinig plint geleverd en daar moest ik nog achteraan. Ook bleken de plinten vast gekit te zijn zodat we geen bedrading meer konden wegwerken. Dat zal wel 'de normale gang van zaken' zijn maar daar waren we graag van te voren over geïnformeerd zodat we maatregelen hadden kunnen nemen.

Olga

Netjes en betrouwbaar, goed advies, meedenkend.

Vrolijk

Goede zaak fijn personeel