Roobol

Annelies van der Meen

Perfect!

Beerendonk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerders kwamen erg laat. Op vrijdag pas rond 18:00 uur. Dan is het erg lang wachten vanaf 09:00 uur. Na diverse telefoontjes kon niemand iets vertellen over een globale richttijd. Het zou... De stoffeerders kwamen erg laat. Op vrijdag pas rond 18:00 uur. Dan is het erg lang wachten vanaf 09:00 uur. Na diverse telefoontjes kon niemand iets vertellen over een globale richttijd. Het zou erg prettig zijn als een planning zo erg uitloopt dat de stoffeerder iets laat horen, zodat je weet dat je niet voor niets zit te wachten. Deze onzekerheid is voor mijn 80-jarige moeder (waar de klus werd uitgevoerd) een reden om een volgende keer niet meer met Roobol in zee te gaan.

C. Lindenberg

Zie onder

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik had de pech dat mijn opdracht de eerste was die ingevoerd moest gaan worden in het nieuwe systeem. Dit kostte erg veel tijd en geduld mijnerzijds ondanks dat ik tussendoor nog een paar andere... Ik had de pech dat mijn opdracht de eerste was die ingevoerd moest gaan worden in het nieuwe systeem. Dit kostte erg veel tijd en geduld mijnerzijds ondanks dat ik tussendoor nog een paar andere boodschappen ben gaan doen. De offerte / uitdraai van de opdracht vind ik niet uitmonden in duidelijkheid en overzichtelijkheid.

M. Grundeken

Grote collectie, vriendelijk personeel, alleen niet volledig geadviseerd over het kitten vd plinten en tijdstip van plaatsen van de plinten. (voor of na het leggen vd vloer)

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De opdracht voor het egaliseren was zoek, daardoor een dag te laat geëgaliseerd waardoor het op de dag van leggen nog te nat was, (of ook veel te nat geëgaliseerd) Moest daardoor nog week wachten,... De opdracht voor het egaliseren was zoek, daardoor een dag te laat geëgaliseerd waardoor het op de dag van leggen nog te nat was, (of ook veel te nat geëgaliseerd) Moest daardoor nog week wachten, waarmee ik in problemen kwam met andere werkzaamheden. Mij was bovendien gezegd dat plinten eerst geplaatst werden en dan pas de egaline (wat ik al vreemd vond maar daardoor was kitten van de vloer/plint niet meer nodig. Kitten plint/wand zou de schilder doen, dus kitten niet afgespoken.) Er is toch eerst geëgaliseerd en pas na leggen v.d. vloer zijn de plinten geplaatst. Vind ik (en de legger) inderdaad mooier maar nu is de vloer/plint dus niet gekit. Moet ik dus ook nog aan de schilder vragen.

Richard Nuijen

Winkels met voldoende assortiment om beslissing te maken
Klantgericht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij het egaliseren van de vloer (voor een pvc vloer) was de oppervlakte te groot om binnen twee dagen te drogen
Dit hadden de leggers denk wel kunnen weten en hier op inspelen
Nu moest...
Dit hadden de leggers denk wel kunnen weten en hier op inspelen
Nu moest het drie weken worden uitgesteld

Wieke

Terzake kunde

Corinne Vroegindeweij

Goede service en afspraak is afspraak

Marianne

De service en het advies in de winkel is Lisse is echt goed. Vriendelijk, deskundig, denken mee. Echt tevreden. Minpunt was dat de rails die wij geleverd kregen krom was en niet van de juiste maat.... De service en het advies in de winkel is Lisse is echt goed. Vriendelijk, deskundig, denken mee. Echt tevreden. Minpunt was dat de rails die wij geleverd kregen krom was en niet van de juiste maat. Daarnaast werden er te weinig runners geleverd bij de gordijnen. Gevolg 2x terug.
Het inmeten was perfect, ook het maakwerk is prima.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Klantenservice beoordeel ik als minder. Ik krijg kromme rails geleverd en moet zelf nieuwe ophalen. Noot daarbij is dat de rails 4 meter lang zijn, best grote auto nodig.
Ik krijg te weinig...
Ik krijg te weinig runners en ook deze moet ik zelf ophalen. Service voor de klant is in een dergelijk geval, breng het langs of stuur het op. Geef in ieder geval de klant de keuze.
Maar nogmaals de medewerkers in de winkel zijn prima,

Mariska Barendregt

Amateuristisch bedrijf die zich voordoet als professioneel. Als je aangeeft niet tevreden te zijn met het eind resultaat, lachen ze je vierkant uit. Diep triest dat je als klant zoveel betaald en zo... Amateuristisch bedrijf die zich voordoet als professioneel. Als je aangeeft niet tevreden te zijn met het eind resultaat, lachen ze je vierkant uit. Diep triest dat je als klant zoveel betaald en zo wordt afgedankt! Wij gaan zeker nog terug met de wet van garantie en rechtsbijstand aan ons zijde!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Jullie moeten je schamen voor het beeld dat jullie hebben van professionaliteit! En jullie klanten eens serieus nemen als er een klacht is, want dit is geen normale manier van zaken doen!

C van herwaarden

Zeer prettige winkel met goed personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het was allemaal top goed advies en namen ook de tijd om het allemaal tot een mooi geheel te krijgen!