Roobol

Legerstee

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel werd afgesproken dat er een volledig over gebleven pak laminaat retour mee ging met de stoffeerder. Deze zou het dan met de factuur verrekenen. Helaas werd het niet mee genomen en... In de winkel werd afgesproken dat er een volledig over gebleven pak laminaat retour mee ging met de stoffeerder. Deze zou het dan met de factuur verrekenen. Helaas werd het niet mee genomen en moesten we zelf het pak terug brengen in de winkel. Uiteindelijk goed opgelost maar de communicatie is niet goed.

L.Jansen

Samen maken we er iets moois van????????????????????

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er is veel fout gegaan omdat er niet is ingemeten en er op een plattegrondje er een schatting is gemaakt van de oppervlakte waardoor er laminaat en ondertapijt te weinig was meegenomen ook de... Er is veel fout gegaan omdat er niet is ingemeten en er op een plattegrondje er een schatting is gemaakt van de oppervlakte waardoor er laminaat en ondertapijt te weinig was meegenomen ook de vloerbedekking is matig gelegd. Wij zijn niet tevreden over Roobol.

Anita Verhoeven

Slechte zaak - nooit via internet bestellen, wegens zeer lange levertijd!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geen internet winkel beginnen als je niet kunt leveren!

Richard Declercq

Toen ik vroeg om een offerte op te maken kwam de medewerkster met een kladblaadje en rekenmachine aan. Later moest ik mijn gegevens opschrijven zodat ze de order per mail konden bevestigen. ( €... Toen ik vroeg om een offerte op te maken kwam de medewerkster met een kladblaadje en rekenmachine aan. Later moest ik mijn gegevens opschrijven zodat ze de order per mail konden bevestigen. ( € 1500.-) De bevestiging bleef uit, dus ben ik gaan bellen. Nu blijkt dat mijn woonplaats niet in hun verzorging- gebied te ligt. Er is mij op voorhand niets verteld over een verzorgingsgebied. . Hun verzorgingsgebied loopt tot Beverwijk, ik woon in Assendelft. Dat is 10km verder. Ik heb aangeboden om voorrijkosten te betalen. Maar Roobol is niet bereid om dit op te lossen en laten mij dus letter en figuurlijk in de kou staan. Slechte zaak en er klantonvriendelijk vanuit het hoofdkantoor!!! ZEKER GEEN AANRADER.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

WEES EERLIJK EN VOORAL DUIDELIJK WAT WEL EN NIET KAN. EN OFFERTES OP EEN KLADBLAADJE WERKT DUS NIET!!

J.P. Verkaik

Mooie zaak, service kan beter. Doen moeilijk over aanbetalen (te groot bedrag) en opmeten. Stoffeerder is uitstekend te noemen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij wilden vloer en raamdecoratie kopen.
Er komt dan 1 persoon in 1 keer opmeten, maar Roobol wilde dat we dan 2 keren betaalden voor het opmeten.
We hebben besloten om de raamdecoratie...
Wij wilden vloer en raamdecoratie kopen.
We hebben besloten om de raamdecoratie elders te kopen waar geen kosten voor opmeten wordt berekend.
Eindoordeel van 3 sterren gegeven door de stoffeerder. Een vakman met oor voor de klant.

Miltenburg

Prima winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij een grote order niet iemand die net in dienst is alleen laten staan.

FAM Noordman

Mooie zaak

Monique de Ruiter

Mooie winkel, goede kwaliteit en service!

Houtenkieft

Deskundig en hulpvaardig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Logistieke planning: onze bestelling kwam een week te laat....

Struis

De geleverde producten waren uitstekend.behalve wat kleine irritaties over tekort aan haakjes van de rails,zijn we erg tevreden.