Roobol

Roobol

Producten zijn prachtig, winkelpersoneel heel servicegericht. Helaas is het hoofdkantoor dat absoluut niet, waardoor het maken van afspraken erg lastig ging

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Hoofdkantoor maakt de afspraak, zonder dit door te geven aan de gebruiker, gelukkig bellen de medewerkers vd winkel Naaldwijk erachteraan, zodat het toch goed is gekomen

Ans van Bommel

Prettige winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Heel fijn geholpen in de winkel, goed contact over de levering en een foutje wordt snel gecorrigeerd.

Mw de Graaf

Profesioneel advies, prima kwaliteit, duidelijke planning.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Probeer iets meer met de klant mee te denken. Dat de vloerleggers ook nog de vloer op oneffenheden controleert. Na het opleveren lag er een kiezelsteentje onder het vinyl, welke waarschijnlijk onder... Probeer iets meer met de klant mee te denken. Dat de vloerleggers ook nog de vloer op oneffenheden controleert. Na het opleveren lag er een kiezelsteentje onder het vinyl, welke waarschijnlijk onder de schoenzolen v d mannen naar binnen is gelopen. Verder prima tevreden. Mvg Mevr A.C de Graaf

G. ter Haar

Goed en prima meedenkend bedrijf cq personeel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goede en professionele instelling . Ricard , locatie Naaldwijk, bedankt voor je menselijke ontvangst en zaken doen. Ook de beide leggers van vandaag bedankt en goed werk geleverd.

Mooie winkel, ruim assortiment, maar we zijn niet geslaagd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij hebben een afspraak gemaakt voor 9.00, wij troffen de winkel donker en gesloten aan, de verkoopster kwam zonder excuus om 9.10 aan.
We hebben de afspraak gemaakt om te kijken wat Roobol...
We hebben de afspraak gemaakt om te kijken wat Roobol voor ons kon betekenen betreffende een badkamervloer (laminaat of pvc).
Volgens uw medewerkster (na telefonisch overleg met een collega) was dat niet mogelijk en werd het zeker niet door Roobol gelegd, wat wij zeer vreemd vinden want verschillende concurenten zagen het probleem niet.
Helaas voor Roobol zijn wij nu naar een gerenomeerd bedrijf gegaan waar we naar volle tevredenheid zijn geholpen ( behalve onze badkamer moest er ook een trap, slaapkamer en woonkamer gestoffeerd worden).
Conclusie van mij kant: of Roobol heeft geen vertrouwen in hun eigen stoffeerders, of de verkoopmedewerkers hebben onvoldoende verstand van hetgeen er verkocht word.
De reden dat wij naar Roobol gingen dat wij het liefst zaken doen met een plaatselijk bedrijf, maar helaas.

Gemiste kans

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Verkoper liet ons beetje aan ons lot over. Luisterde niet goed naar onze wensen/eisen en was vooral bezig met een prijsje maken op een A4-tje, die later ook nog eens niet leek te kloppen. Daarbij... Verkoper liet ons beetje aan ons lot over. Luisterde niet goed naar onze wensen/eisen en was vooral bezig met een prijsje maken op een A4-tje, die later ook nog eens niet leek te kloppen. Daarbij ook geen enkele flexibiliteit als het gaat om service (aanpassen bestaande producten) of planning. Ik was altijd zeer tevreden maar hier is de plank flink misgeslagen

van' t Hof, A.

Volop keuze uit mooie materialen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ruime keuze uit vloerbedekking en bijpassende gordijnen en vinyl. Verkoopster heeft meer dan voldoende tijd genomen om te adviseren. Is wel tijdrovend, daarom afspraak gemaakt. Werkt perfect.

Joke de la Rie

Mooie winkel. Ruim.assortiment. klantvriendelijk.

Goed advies gekregen.

Goede snelle service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij zijn in de winkel in zoetermeer goed geholpen. En er kon vlot een afspraak ingepland worden om te meten en te leggen.

Nvt

Te zakelijk en niet zo vriendelijk naar de klanten toe.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Te korte vragen en antwoorden door adviseuse.