Roobol

J. Kroeskop

Slecht omdat ik zonder aanleiding deze enquête krijg

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Nooit iets besteld of gekocht bij roonbol

A. jozefzoon

Niet tevreden

Geef een toelichting bij je beoordeling.

meer zorgvuldig en netjes laminaat inleggen. ik heb veel voor laminaat betaald maar door manier van jullie werken heb ik heel spijt van

Wendy

Goed bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

goede service, goed advies en fatsoenlijke prijs

An de bruijn

Door Jennifer prima geadviseerd

M. Kulcer

Zeer matige klantenservice

Astrid Dorresteijn

Vriendelijk geholpen, prachtige assortiment.

Monique Hendriks-Liebregts

Na onze verhuizing naar Breda heeft Roobol, vestiging woonmall XXL in Breda bij ons gezorgd voor het leggen van een laminaatvloer op twee etages, Eveneens is de raambekleding door het hele huis door... Na onze verhuizing naar Breda heeft Roobol, vestiging woonmall XXL in Breda bij ons gezorgd voor het leggen van een laminaatvloer op twee etages, Eveneens is de raambekleding door het hele huis door Roobol verzorgd.

Wij zijn zeer tevreden. Steeds ontmoetten wij prettige vakkundige mensen zowel in de winkel bij het bestellen als later bij het leggen van de vloer en het ophangen van de gordijnen en de luxaflex.
Alle afspraken werden promt nagekomen of men informeerde ons telefonisch dat het iets later of eerder werd.

Het is prettig te ervaren dat er nog service- en klantgerichte bedrijven bestaan.

Wij raden de firma Roobol ten zeerste aan.

F. Vermeulen

Positieve ervaring na aanschaf via internet en daarna deskundig leggen van het vinyl

van den heuvel

Een prima bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De afsprakentijden verkorten en zeker die van het maatnemen, blokken van2 uur zouden beter zijn. N u een afspraak tussen 10.15 en 13.15, betekend hele dag vrij moeten nemen ( kwamen om13 uur) .

J. van Wijhe

Prima!