Roobol

Hakkenes

Ok

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij het monteren lieten de monteurs rommel achter en het plastic waarin de gordijnen zaten was in een hoek gepropt in een andere kamer zag ik later. Niet heel netjes vind ik.

Woensdregt

Zeer te vreden net personeel .

Zeer tevreden

Luitwieler

Verzorgde indruk

Samantha

Fijn geholpen goede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Assortiment had ik wat breeder verwacht. Ik vin de uitstraling van de winkel te sique waardoor ik haast niet naar binnen durfde maar de prijzen vielen reuze mee.

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel, goede bezorgafspraken die keurig werden nagekomen, vloerbedekking keurig gelegd. Kortom zeer tevreden en prima prijs/kwaliteit verhouding,... Zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel, goede bezorgafspraken die keurig werden nagekomen, vloerbedekking keurig gelegd. Kortom zeer tevreden en prima prijs/kwaliteit verhouding, aanrader !

J de Ruiter

Zoals hieronder omschreven zijn wij tevreden over Roobol.
Zou als het weer een keer nodig is er weer naartoe gaan.

Geen op of aanmerkingen.

M. Van Tol

Prima winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij hebben tapijt met een soort 'ruit': horizontale en verticale draden van verschillende kleuren beige en bruin. Onze kamer is breder dan de rol dus we hebben een naadje. Dat wisten we. Maar de... Wij hebben tapijt met een soort 'ruit': horizontale en verticale draden van verschillende kleuren beige en bruin. Onze kamer is breder dan de rol dus we hebben een naadje. Dat wisten we. Maar de stoffeerder gaf aan dat het een zeer zichtbare naad wordt vanwege het patroon. En inderdaad is het GEEN mooie naad. De stoffeerder heeft het duidelijk en op tijd gezegd, dat was prima. Maar de verkoopster had ons eigenlijk ook moeten waarschuwen. Om die reden zet ik dat in deze review.

a donze

Annemieke

Goede service. We werden goed geholpen en geadviseerd door het personeel in de winkel. Er werd goed naar ons geluisterd.

robbert smit

Goede keus en redelijke prijs. Goede service