Roobol

Bouwmsan

Héél goed in uitleg en verkoop wat materiaal en kleuren aangaat.
Alleen.....als men NIETS van laminaat afweet en hoe die gelegd gaat worden daar kan er iets mis gaan.
Het verschil van...
Héél goed in uitleg en verkoop wat materiaal en kleuren aangaat.
Het verschil van aansluitende plintlatjes en "overlatten latten was ons niet duidelijk uitgelegd met het gevolg dat toen onze schilder vroeg komen er latten over wij dachten van ja met gevolg dat de schilder met het Spachtelputz aanbrengen dit niet zo netjes dat op de oude plinten aanbracht want hij dacht er komen toch overplinten overheen.
Wij dus snel om de plinten mooier te doen maken dat door onze timmerman aan laten brengen terwijl als er beter overleg was geweest wij dit door jullie haddenlaten doen. Nu zaten wij in tijdnood door andere dingen die moesten gaan gebeuren.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Altrijd duidelijker uitleggen voor al over hoe en wat met de plinten en en welke plinten.

Bernard

Prima advies en deskundig personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb een hele positieve ervaring gehad.

J. Kohl

Goede keus en goede service, in de winkel en thuis!

J.C.J van 't Hoff

Slechte aftersales

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb 2 leveringen gehad ( 1x 2 maart en 1x3 maart) mijn komentaar over de stoffering en service heeft betrekking op de levering op 3 maart en mijn klacht per e-mail aan de winkel in... Ik heb 2 leveringen gehad ( 1x 2 maart en 1x3 maart) mijn komentaar over de stoffering en service heeft betrekking op de levering op 3 maart en mijn klacht per e-mail aan de winkel in Alexandrium.
Het gedrag en werkwijze van de stoffeerders op 3 maart was onacceptabel.
Mijn gedetailleerde klacht per e-mail is niet beantwoord.

Fam Mielen denhaag

Een goed bedrijf,maar veel duurder dan je had verwacht.
Goede laminaat leggers,snel en vakkundig.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij waren geschrokken van deze kosten,het heeft de totale prijs van de vloer enorm omhoog gebracht. Door aan passing geluidsreduktie van 10 Db,een zeer dure ondervloer moeten nemen.
Wellicht had dit anders,en fors goedkoper kunnen zijn.

gwr

Prima winkel.

De Jongh

Vriendelijke en deskundige mensen in de winkel, goede afspraken, kundig personeel dat het tapijt komt leggen, maar een van de leggers was bijzonder onvriendelijk en zeer weinig klantvriendelijk.... Vriendelijke en deskundige mensen in de winkel, goede afspraken, kundig personeel dat het tapijt komt leggen, maar een van de leggers was bijzonder onvriendelijk en zeer weinig klantvriendelijk. Mopperde tegen mij over allerlei afspraken die ik met de maatopnemer had gemaakt.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zoals gezegd de leggers zijn deskundig, maar een ervan had vandaag blijkbaar een pesthumeur. Ging steeds tegen mijn vragen in en was zeer onvriendelijk.

Van vliet

Geven goed advies

Jacqueline Dogger

Jammer dat het lastig is een afspraak te maken die bij mijn situatie past.
De gordijnen hangen mooi, dat wel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Maatnemen ging mis. De gemaakte afspraak was niet zoals afgesproken in de winkel. Ik moest eerder weg op mijn werk, toen ik thuis aankwam (op tijd) was Roobol al langs geweest. Vervelend dat Roobol... Maatnemen ging mis. De gemaakte afspraak was niet zoals afgesproken in de winkel. Ik moest eerder weg op mijn werk, toen ik thuis aankwam (op tijd) was Roobol al langs geweest. Vervelend dat Roobol niet op de dag kan komen dat ik vrij ben.

Lauf

Leuke bediening en goede service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De prijs van ondertapijt lijkt in verhouding met de prijs van het boventapijt hoog.
Ondertapijt moet ook gelegd worden wil men aanspraak kunnen maken op garantie.