Roobol

Edwin van Keulen

Fijne zaak met deskundig personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Advies was precies zoals wij ons nieuwe inrichting voorstelde. Advies zonder druk om iets te moeten kopen. Voor de woonkamer komen we zeker ook nog terug.

van de Giessen

Erg goed.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alle tijd wordt genomen. Deskundige uitleg. Erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Danny

Voor en nazorg slordig, plaatsing netjes

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Trapbekleding is erg netjes en goed afgewerkt, ook bij sommige moeilijke plaatsen waar de trap niet geheel recht is .
Echter bij de verkoop paar zaken vergeten wat de prijs onverwachts omhoog...
Echter bij de verkoop paar zaken vergeten wat de prijs onverwachts omhoog schroefde.
ook de losse lijm apart verkopen is jammer, verwerk dit gewoon in de prijs.
de nazorg is slecht, er is geen rekening gehouden met een afwerkstrip, dit zou meegenomen worden nadat de bekleding geplaatst werd maar nooit meer wat vernomen.

Anita

Heel goed!

Zeer deskundig

njschrauwen

Goede mooie zaak, veel keuze vrij prijzig, je moet van de aanbiedingen gebruikt maken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Klant vriendelijk soms duurt het even maar je krijgt waar voor je geld.

Tjeerd Knoop

Prima advies en service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De dame die ons hielp in Breda zag en hoorde ons twijfelen over kleuren en dessins voor achterpui-gordijnen Zij kwam toen met een gedurfd voorstel, qua kleur en motief. Het bleek een schot in de... De dame die ons hielp in Breda zag en hoorde ons twijfelen over kleuren en dessins voor achterpui-gordijnen Zij kwam toen met een gedurfd voorstel, qua kleur en motief. Het bleek een schot in de roos: helemaal passend bij ons huis en bij ons. En dat op basis van vragen en antwoorden. Petje af, en dank je wel! O, en de gordijnen werden vlot geleverd en vakkundig opgehangen.

Brigitte Damen

Uitermate slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb van het begin van het plaatsen van de order, tot het eind met het leggen, ontzettend veel ellende meegemaakt met dit bedrijf. Slechte communicatie, vinyl is slecht gelegd en als je dan om... Ik heb van het begin van het plaatsen van de order, tot het eind met het leggen, ontzettend veel ellende meegemaakt met dit bedrijf. Slechte communicatie, vinyl is slecht gelegd en als je dan om opheldering vraagt aan de desbetreffende filiaalmanager van Roobol wordt er gezegd; Tsja mevrouw dat is de Wet van Murphy... gaat er 1 ding fout, dan gaat alles fout!

Klantvriendelijk, goede service, goede kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Jeremy en collega's hebben ons met veel geduld en raad en daad bijgestaan bij het uitzoeken en inmeten van een passend tapijt. We zijn heel blij met het resultaat!

Uitstekend en zeer klantvriendelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alle tijd voor de klant, goede adviezen, stipt nakomen van afspraken, goede inhuur van zzp/stoffeerder

Arjan Brandwijk

Betrouwbaar, oog voor de klantvraag en met eigentijdse collectie