Roobol

H.A.J. van der Wiel

Goed geadviseerd en plezierig geholpen.
Goed geadviseerd en plezierig geholpen.
Een negatief punt is de hoeveelheid materiaal dat is overgebleven en in rekening is gebracht na het leggen van het laminaat, dus duidelijk te ruim ingeschat.
Voorts viel het op dat de gebruikte afdeklatjes van waaibomenhout waren met daarop een laagje papier om het echt te doen lijken.
Mijn advies is om een paar euro meer te rekenen en goed materiaal toe te passen.

Adrienne Verheijen

Mooie winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

mag pas na 8 weken bellen, i.v.b. uithangen van vouwen (gordijnen). Ze hangen nu na 1 week al op de vensterbank . hangen ook ongelijk. Ben benieuwd hoe dat straks is na 8 weken. Hoop dat ik van... mag pas na 8 weken bellen, i.v.b. uithangen van vouwen (gordijnen). Ze hangen nu na 1 week al op de vensterbank . hangen ook ongelijk. Ben benieuwd hoe dat straks is na 8 weken. Hoop dat ik van jullie bericht terug krijg en dat dit eerder op gelost kan worden. Anders zal dit geen aanrader zijn bij andere mensen. Alvast bedankt.

reangelo martis

Perfect

L.J. Boogaard

Klantonvriendelijke winkel, waar ik nooit meer ga komen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

zie mijn brief die ik u heb gestuurd

Smits

Verkoop redelijk tot goed, afwerking cq leggen van de gekochte producten dramatisch

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Is bekend bij u ,en in hoofdkantoor

A. Grootenhuis

Netjes en professioneel

Fam P. Langeveld

Overzichtelijke winkel en bekwame mensen.
Goed en vriendelijk ontvangen.

Een tip,
bij de vitrage had ik graag een koord of stang willen hebben.

Jansen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er was wat verkeerd gegaan met de bezorging. Voor 12 uur was begrepen als na 12 uur.

dijkstra

Keurig en netjes personeel.afspraken netjes nagekomen.

J.E. van Houten

Prettige zaak, goed en rustig geholpen met vakkennis