Roobol

B.Verzijden

De behandeling in de zaak Reijerwaard was goed en correct.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de zaak waren de maten opgegeven volgens een bouw tekening ,om moelijk te voorkomen zou er iemand komen om alles na te controleren, achter af blijkt dat de pvc vloerbedekking toch te krap was... In de zaak waren de maten opgegeven volgens een bouw tekening ,om moelijk te voorkomen zou er iemand komen om alles na te controleren, achter af blijkt dat de pvc vloerbedekking toch te krap was bemeten. nu wachten we wanneer alles afgemaakt wordt. Jammer en erg lastig.

m.r.j.a.sassen

Prettig personeel. De werkdruk van de tapijtleggers vond ik erg hoog. Ze hebben het heel strak gelegd. 9 krijgen ze . Een of 2 klanten minder per dag lijkt mij beter

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het assortiment is wel erg groot. Wat grote rollen in de winkel , zoals vroeger , is prettig. Ik koos ,heel toevallig , een rolgordijn dat ook als voorbeeld was uitgehangen. Dat zag ik na afloop.

Peter Tolsma

Prima organisatie, goede kwaliteits produkten, vriendelijk personeel in filiaal Amersfoort

Laminaat uitstekend gelegd.
Laminaat uitstekend gelegd.
Lamellen moeten nog geplaatst. Deze order, in 2 keer besteld, is op het hoofdkantoor foutief verwerkt waardoor wij 2 weken met kale ramen te kijk zitten en alles in één keer wordt uitgeleverd. Besparing van voorrijkosten etc. voor Roobol maar mij kost het buiten de late levering een extra snipperdag. Wat staat daar tegenover?

RH Boks

Prettige zaak en betrouwbaar

nee

Peter

Prima winkel, goede service, vriendelijk

Haveman

Goede service.

ten Napel

Professionele onderneming met een duidelijk productoverzicht.

Ebbinge

V Leijh

Onze bestelling bij Roobol is ons goed bevallen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We hadden 2 telefoonnummers doorgegeven, waarbij duidelijk aangegeven welk nummer er eerst gebeld moest worden. Echter werd meerdere keren het 2e nummer gebeld, zonder dat het 1e geprobeerd was.... We hadden 2 telefoonnummers doorgegeven, waarbij duidelijk aangegeven welk nummer er eerst gebeld moest worden. Echter werd meerdere keren het 2e nummer gebeld, zonder dat het 1e geprobeerd was. Verder zouden wij gebeld worden 1 uur voordat de maatnemers en bezorgers zouden langskomen, echter in beide gevallen is er niet gebeld. Het was dat er iemand aanwezig was, maar anders hadden ze voor een dichte deur gestaan, wat voor beide partijen niet de bedoeling is.