Roobol

Schuilingh

Prima zaak

Zeer tevreden over de hulp in de winkel
Complimenten aan de mannen die de vloerbedekking hebben gelegd. Top!
Minder tevreden over de ondervloer. Deukt erg in. Ook bij licht gewicht...
Zeer tevreden over de hulp in de winkel
Complimenten aan de mannen die de vloerbedekking hebben gelegd. Top!
Minder tevreden over de ondervloer. Deukt erg in. Ook bij licht gewicht dingen zoals een lege prullenmand. Duurt dagen voordat het enigszins herstelt.

Nathalie Derrez

Laagdrempelig, er werd met mee meegedacht.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik heb zelf geen trappetje in huis, dus de monteur moest een kruk gebruiken. Handiger zou dan zijn als de monteur meteen een trappetje meeneemt. Wel fijn dat er nog nagebeld werd of alles naar wens... Ik heb zelf geen trappetje in huis, dus de monteur moest een kruk gebruiken. Handiger zou dan zijn als de monteur meteen een trappetje meeneemt. Wel fijn dat er nog nagebeld werd of alles naar wens was!

Alexandra van Rossum

Goede en vriendelijke service, zowel in de winkel als aan huis.

T.R. van Putten

Mooie spullen, aardige werknemers, servicelevel en training van werknemers kan echter beter. Verander 1 variabel in het verkoopproces, en er komen kinken in de kabel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bestelling niet goed doorgekomen. Daarna was de helft weer vergeten..

Rineke Pijl

Prima.

J.W. Smeenk

Een ouderwets goede winkel met een goede service.De kollektie mag wat groter.De uitstraling van de winkels heeft ook wat upgrading nodig.

groenenboom

Gewoon goed

Jan hojlkema

Ben niet tevreden.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Gordijnen hangen niet goed. Vinyl vertoont bubbels

M. van der Linden

Is ok.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik ben erg tevreden over het advies in de winkel en over de geleverde kwaliteit en de montage.

Ik ben NIET tevreden over de lange levertijd en over het feit dat er montagekosten " vergeten" waren en dat die er nog bovenop kwamen.

L

Prima winkel waar je goed en vriendelijk geholpen wordt.