Roobol

Linda tihl

Fijne winkel

Heel prettig geholpen ,

Fam. Hamer

Snel & goed laminaat gelegd.

Splinter

Goeie en duidelijke sale.
leggen gaat goed, behalve details worden afgeraffeld en daardoor fouten gemaakt die dan weer hersteld moeten worden wat weer gehaast en klantonvriendelijk wordt gedaan.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

klantvriendelijke stoffeerders nemen die het gevoel geven het graag voor je te doen en plezier in hun werk hebben. daarnaast goeie afstemming tussen de maatnemer en die stoffeerder wat fouten voorkomt

Winifred van den Berg

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Desiree

Goed.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij vinden dat we goed zijn geholpen bij Roobol. We hebben zowel de begane grond als de 1e etage laten egaliseren. Vervolgens zijn er op de begane grond PVC-stroken gelegd (ligt er heel mooi in),... Wij vinden dat we goed zijn geholpen bij Roobol. We hebben zowel de begane grond als de 1e etage laten egaliseren. Vervolgens zijn er op de begane grond PVC-stroken gelegd (ligt er heel mooi in), en op de 1e etage vinyl. Hier blijkt toch op sommige stukken dat er hobbels in de onderlaag door het vinyl heen te zien zijn. Wij hadden de hoop en de verwachting dat egaliseren een loodrechte en een waterpas vloer zou opleveren, maar misschien is dat niet mogelijk?

Fam.F.J.Adriaanse

Advies in de winkel was perfect.
Advies in de winkel was perfect.
Echter werden wij 3 dagen van te voren gebeld dat onze bestelling van 5 maanden geleden werd afgeketst, en hals over kop een ander moest gaan bestellen omdat dit niet meer leverbaar was en de staal lag al maanden in de winkel helaas.

We moesten bij aflevering en na het leggen het gehele bedrag betalen terwijl de plinten nog niet gekit waren, stoffeerders hadden niet genoeg kit bij, (maaar moest wel alles afrekenen na half werk en moet 11 dagen erop wachten, slechte zaak!
we moeten extra dag opnemen om hierop te wachten en de spullen weer verzetten.
Nog nooit dit meegemaakt, was een slechte en een onvergetelijke ervaring helaas!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wat beter kijken dat de staaltjes in de winkel nog leverbaar zijn en niet de klant 3 dagen voor oplevering afbellen niet te kunnen leveren.
Klanten niet te laten betalen als nog half werk er...
Klanten niet te laten betalen als nog half werk er ligt.

Jorritsma

Mieke Broeders

Goede service.

G.J. de Rooij

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na het leggen lag er op straat restanten van het snijden (het snijden werd op straat gedaan, op zich prima).
Dit had opgeveegd moeten worden.

Martijn

Goed geholpen, goed product maar toch wel prijzig en niet zo flexibel met datum en tijd van installeren.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het telefoneren voor de installatie datum info cq wijzigen viel niet mee, niet via vestiging Naaldwijk, dus niet zo persoonlijk en ook niet zo flexibel cq makkelijk aan te passen. Kennis van product... Het telefoneren voor de installatie datum info cq wijzigen viel niet mee, niet via vestiging Naaldwijk, dus niet zo persoonlijk en ook niet zo flexibel cq makkelijk aan te passen. Kennis van product in winkel moesten we wel beetje mee helpen...