Roobol

Homan

Jeanette Holleman-Taylor

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Helaas was de fabriek van de oorspronkelijk gekozen gordijnen failliet gegaan, maar kregen wij ruim de tijd om andere gordijnen uit te zoeken. De gordijnen zijn prima opgehangen. T enige verbeter... Helaas was de fabriek van de oorspronkelijk gekozen gordijnen failliet gegaan, maar kregen wij ruim de tijd om andere gordijnen uit te zoeken. De gordijnen zijn prima opgehangen. T enige verbeter puntje zou zijn, dat het boorsel opgeruimd werd na t ophangen.

Bekkers

Prima!

mevr de jong

Mooie winkel

is goed zo

Lian van Leeuwen

Winkel prima, stoffeerders kunnen nog veel leren mbt communicatie

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De aangegeven periode dat de stoffeerders langs kunnen komen is te ruim, daarnaast kwamen zij ruim buiten de tijd aan (1,5 uur later) zonder enig bericht of excuses.

R. Kraaij

Geef een toelichting bij je beoordeling.

zzp-ers bleken meer flexibel dan de vaste medewerkers van Roobol met het uitvoeren van enkele extra werkzaamheden

Y. van Beek

Prettig geholpen in de winkel in Rijswijk

ellen

Een prettige zak waar klantvriendelijkheid nog duidelijk aanwezig is.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het plaatsen van de gordijnen en lamellen gebeurde razendsnel en er was een duidelijke afstemming onderling. daarbij werd er netjes gewerkt. Complimenten!

Vera

?

jm Hijner

Possitieve ervaring

Geef een toelichting bij je beoordeling.

1 puntje van kritiek dat het zagen in de woonkamer plaats vond terwijl al mijn spullen daar stonden met als gevolg dat alles verschrikkelijk onder het stof zat en nog steeds zit. Voor mij als... 1 puntje van kritiek dat het zagen in de woonkamer plaats vond terwijl al mijn spullen daar stonden met als gevolg dat alles verschrikkelijk onder het stof zat en nog steeds zit. Voor mij als longpatiente erg onprettig en heel veel werk om weer alles schoon te krijgen