Roobol

K van vugt

Goede service

JM van Steenbergen

Prima, alles volgens afspraak gedaan

D Douma

Goed advies gehad.

de Ligt

Prima bedrijf met verstand van zaken. klantvriendelijk en professioneel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

adviseur en inmeters / leggers zouden elkaar wat minder moeten tegenspreken

Driessen

Prima verkoopster in de winkel. Maar de tijd dat we onze gordijnen bestelde en het daadwerkelijk bij ons thuis hangt heeft heel erg lang geduurd.2,5 maand. Het ophangen was top. Klantenservices... Prima verkoopster in de winkel. Maar de tijd dat we onze gordijnen bestelde en het daadwerkelijk bij ons thuis hangt heeft heel erg lang geduurd.2,5 maand. Het ophangen was top. Klantenservices heeft ons vergeten te bellen dat de gordijnen er waren min punt.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bestelling mag wel een stuk sneller of om op te komen meten. Klantenservice was een beetje slordig

W. Tukker

Matig

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In de winkel wordt een slecht verhaal verteld over aansprakelijkheid inzake het optisch leggen van vloeren. Terwijl een jaar geleden dezelfde vloer optisch volledig 45 graden anders is gelegd op een... In de winkel wordt een slecht verhaal verteld over aansprakelijkheid inzake het optisch leggen van vloeren. Terwijl een jaar geleden dezelfde vloer optisch volledig 45 graden anders is gelegd op een verdieping hoger toen heb ik niemand hier over gehoord echt onzin dus. We wisten waarvoor we kwamen dat was de reden dat we weer naar Roobol kwamen.

P. Endenburg

Nette winkel, professioneel personeel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er is een andere dikte ondervloer onder ons laminaat gegaan dan in eerste instantie was afgesproken. De gelegde vloer was 5mm dikker dan de geplande vloer, waardoor er 2 deuren op maat gemaakt... Er is een andere dikte ondervloer onder ons laminaat gegaan dan in eerste instantie was afgesproken. De gelegde vloer was 5mm dikker dan de geplande vloer, waardoor er 2 deuren op maat gemaakt moesten worden. 1 van die deuren was echter een brandwerende deur die niet zo eenvoudig is aan te passen als door het personeel werd gesuggereerd. Een telefoontje naar de winkel bracht ook geen oplossing; ik moest het maar gewoon proberen. Dit was redelijk teleurstellend na de aanschaf van een mooie vloer; we hebben uiteindelijk een week zonder deur naar de garage gezeten waardoor de temperatuur in huis praktisch gelijk was aan de buitentemperatuur.

kinnegim

Prima geholpen en aflevering ook goed

Van der Giessen

Prima bedrijf, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De manier van vocht meten door de maatnemer verschilt van die van stoffeerder. Dit betekent in ons geval dat de ingeplande afspraak om de vloer te leggen niet door ging en we als nog een bouwdroger... De manier van vocht meten door de maatnemer verschilt van die van stoffeerder. Dit betekent in ons geval dat de ingeplande afspraak om de vloer te leggen niet door ging en we als nog een bouwdroger moesten huren. Een juiste meting vantevoren had ons een teleurstelling voorkomen en roobol geld en tijd.

Fabian

Uitstekend