Roobol

deb Haan

Van het begin het uitzoeken, bestellen , het adviseren in de winkel en meedenken naar oplossingen en het inmeten tot de mannen die van mijn gehele woning de vloer hebben gelegd. In 1 woord... Van het begin het uitzoeken, bestellen , het adviseren in de winkel en meedenken naar oplossingen en het inmeten tot de mannen die van mijn gehele woning de vloer hebben gelegd. In 1 woord TOP.... bedankt medewerkers Roobol Hellevoetsluis een dikke pluim van fam Den Haan /Troost

H Koll

Ruime keuze

Robert van Helsdingen

Prima geholpen in de winkel en uitstekende montage van de gordijnen

van der Lans

Ineke Westera

Wij zijn erg tevreden. Keurig en leuk geholpen. Goede producten.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij het nemen van de maten is bij 1 luxaflex de verkeerde maat doorgegeven door degene die gemeten heeft. Dit geeft gelukkig geen probleem. Alleen een wat hoger prijs.

van der Meiden

nee

Van Rossum

Keurige zaak prima geholpen door een zeer bekwame dame!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het inmeten was niet goed gegaan kennelijk, wij kwamen een pak laminaat te kort, dit is jammer en geeft een hoop extra gedoe.

Cathelijne

Een winkel met een redelijke keuze aan assortiment. Een ruim voldoende service. Goede kwaliteit, wel wat duurdere prijsklasse.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Grotendeels ben ik tevreden met hoe ik geholpen ben door de medewerkers en over de stoffeerders. Bij het nemen van een besluit over het al dan niet behouden van hoge plinten of het laten leggen van... Grotendeels ben ik tevreden met hoe ik geholpen ben door de medewerkers en over de stoffeerders. Bij het nemen van een besluit over het al dan niet behouden van hoge plinten of het laten leggen van plakplinten was vooraf helaas niet meegedacht over of op bepaalde plaatsen plakplinten voor de afwerking toch beter/mooier zouden zijn. Hierdoor heb ik achteraf alsnog zelf plakplinten moeten aanschaffen en monteren. Ook vind ik het jammer dat de stoffeerders de hoge plinten niet zelf terug gemonteerd hadden.

Henk van Barneveldt

1)Investeren in meer controle van de output (offertes)
2)De laatste schakel in het totale proces moet klantvriendelijker en niet jagen op extra geld zoals de stoffeerder doet
3)...
1)Investeren in meer controle van de output (offertes)
3) medewerkers omturnen tot meedenkende verkopers

Geef een toelichting bij je beoordeling.

1e bezoek-> Verkoper aardige jongen maar niet slagvaardig. (Meer administratuur dan commerciel) Wilde de order laten lopen na 2,5 uur adviseren voor €10,- meningsverschil........("mag niet van... 1e bezoek-> Verkoper aardige jongen maar niet slagvaardig. (Meer administratuur dan commerciel) Wilde de order laten lopen na 2,5 uur adviseren voor €10,- meningsverschil........("mag niet van Meneer Roodbol" was zijn reactie) Hem geadviseerd om creatiever te zijn door in oplossingen te denken. Een aantal oplossingen terplekke met hem ook doorgenomen..........Medewerkers hebben vrijwel geen mandaad ; moeten voor 5% accoord vragen aan de" baas"??
2e bezoek Na inmeten ben ik zelf de aanbetaling komen doen : ik werd door de medewerkster "gefeliciteerd" : de totaalprijs kwam lager uit zei ze. Weet je het wel zeker vroeg ik? Ja zei ze! Omdat de " inmeter" mij inseinde dat de prijs wel eens hoger uit zou kunnen komen dacht ik dit klopt niet. Ik vergeleek de orginele offerte met het nieuwe exemplaar en ja hoor ondertapijt was er niet in opgenomen......Excuses van de medewerkster->offerte komt helaas toch hoger uit.
Dag van de stoffering-> deze ontmoeting wil ik eigenlijk zo snel mogelijk vergeten......->schandalige manier hoe ik binnen 5 minuten dat ik de man begroette "verschillende oorvijgen" kreeg uitgedeeld.
Ik heb nog nooit iemand in mijn leven de deur gewezen maar dit was hondsbrutaal! Stoffeerder heb ik dus weggestuurd.
Vervolgens belde binnen 5 minuten een vriendelijke dame over het hoe en waarom.........
Excuses, excuses......enz
DIT WAS MIJN EERSTE ERVARING MET ROODBOL IN 3 VERSCHILLENDE CONTACTMOMENTEN