Roobol

prima winkel, prima advies

Cees Spitsbaard

Prima service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Moest achteraf nog wat worden gecorrigeerd. Werd zeer snel verholpen.

Fijne zaak

Heel prettig geholpen

John Matera

Goed geholpen op ons eigen niveau. Wij zijn rasechte brebenders en werden ook te woord gestaan door iemand uit de regio. Dan schept altijd een band.

Zie boven

Schandalig bedrijf

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Koop hier nooit je vloer. 0 garantie 0 service. Wordt van alles beloofd, maar als je ze nodig hebt geen garantie niks. Vloer zwaar verkleurd en ligt schots en scheef, maar dit is allemaal volstrekt... Koop hier nooit je vloer. 0 garantie 0 service. Wordt van alles beloofd, maar als je ze nodig hebt geen garantie niks. Vloer zwaar verkleurd en ligt schots en scheef, maar dit is allemaal volstrekt normaal volgens dit bedrijf. Ze komen niet eens kijken. Nu na 3 jaar complete vloer moeten vervangen, omdat we een stukje bij willen leggen. Wees gewaarschuwd!

Reactie Roobol:

Beste,
Beste,
Doordat u uw vloer reeds 3 jaar in gebruik heeft zal hierbij ten alle tijden een verkleuring optreden (geen enkel materiaal is 100% kleurvast na blootstelling aan zon- en daglicht).
Ook ontstaat er bij het produceren van een nieuwe levering na een aantal jaren per batch-productie een ander verfbad waardoor kleurverschil optreedt.
Wij kunnen u daardoor niet helpen aan een vloer die een exact zelfde kleurbad heeft als uw bestaande vloer die reeds 3 jaar gebruikt wordt.
We begrijpen dat dit voor uw nieuw aangebouwde ruimte een vervelende situatie oplevert en vinden het jammer dat we u niet naar uw verwachtingen kunnen helpen.
Team Roobol Online

Anette

Niet transparant in prijs!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Gaandeweg t proces van inmeten en bestellen kwamen er steeds meer kosten bij, die vooraf gratis leken (gratis leggen).

van Straten

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geen op- of aanmerkingen, was allemaal heel duidelijk

Slecht geinformeerd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ben zeer slecht geinformeerd en alle informatie over het prijs die ik kreeg was ook maar een halve waarheid.

Veronique Grinwis

Heel erg tevreden!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wat ben ik geweldig goed geholpen door Mw/ Yvonne in Hellevoetsluis! Mw was erg vriendelijk, al bij het bellen/opnemen van de telefoon. Mw gaf mij de tijd om tapijt uit te zoeken, bood mij... Wat ben ik geweldig goed geholpen door Mw/ Yvonne in Hellevoetsluis! Mw was erg vriendelijk, al bij het bellen/opnemen van de telefoon. Mw gaf mij de tijd om tapijt uit te zoeken, bood mij koffie/thee aan, gaf mij goed en deskundig advies, hield rekening met mijn wensen qua dag voor het leggen van tapijt.
Echt niks was te veel voor deze dame. Wat is Mw een aanwinst voor deze winkel! Mw krijgt van mij een 10+!

H.J.A. Camu

Over het algemeen prima service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De vloer is prima, echter een strip zit los. De monteur is hier al een keer voor teruggeweest.... heeft niet geholpen: nog steeds los