Roobol

van Basten

Ruime winkel en vriendelijke adviserende medewerkster.

Geen toelichting

Degelijke winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Niet de goedkoopste maar wel goed assortiment en uitstekend en plezierig advies. Men neemt de tijd (na afspraak) en is deskundig. Ik wacht op offerte en kan dan beoordelen of de prijs ook goed is in... Niet de goedkoopste maar wel goed assortiment en uitstekend en plezierig advies. Men neemt de tijd (na afspraak) en is deskundig. Ik wacht op offerte en kan dan beoordelen of de prijs ook goed is in verhouding tot product. Verbeterpunt: zodra de aanbetaling is gedaan (mag ook alle productkosten dekken) zou de prijs vast moeten zijn.

F.H. van der Laan

correct en vriendelijk geholpen

Mooie zaak

Theo

Prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Gemiddeld prima, alleen geen telefoontje gehad van vloerenlegger tijd, ik was eerste klant die dag, wist ik niet, dus was ik niet op tijd. En bij een klacht van OP MAAT bestelde KS rail 1x 5 cm te... Gemiddeld prima, alleen geen telefoontje gehad van vloerenlegger tijd, ik was eerste klant die dag, wist ik niet, dus was ik niet op tijd. En bij een klacht van OP MAAT bestelde KS rail 1x 5 cm te lang 1x 2 cm te lang werd er vreemd gereageerd. En eind stipjes zaten er niet bij, heel lastig.

Koster

Prima zaak, denken goed mee

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Er werd in de winkel goed mee gedacht en er is goede service hem geleverd

Mwah

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Roobol communiceert naar bezorgers en vloerleggers anders dan naar de klant. Eén dag vant voren kun je kijken hoe laat je goederen worden bezorgd of hoelaat je iemand kunt verwachten. Dan word je... Roobol communiceert naar bezorgers en vloerleggers anders dan naar de klant. Eén dag vant voren kun je kijken hoe laat je goederen worden bezorgd of hoelaat je iemand kunt verwachten. Dan word je uiterlijk een kwartier van te voren gebeld. Eerste keer werd ik nietgebeld, stonden ze ineens voor de deur, terwijl ik nog ik mijn oude huis sliep. De 2e keer werd ik 6.50u uit mijn bed gebeld dat ze 7.15 voor de deur zouden staan. Op de website stond tussen 7.45 en 10.45!
Later op de werkbon stond dat dat de vloerlegger om 6.15 zn materiaal kon inladen en uiterlijk 15.30 bij de klant moest zijn.
Complete miscommunicatie en veel ongemak voor de klant! Mijn bestelling werd, zoals afspraak geleverd met een ondervloer, echter deze was niet nodig want de ondervloer zat onder het pvc! Dit is met mij verrekend!

Daarbij werd er de eerste keer €6 parkeerkosten in rekening gebracht, terwijl de auto gewoon óp de stope stond geparkeerd!

Communicatie zou absoluut beter kunnen! De klant is geen koning maar is afhankelijk van hoe Roobol naar zijn werknemers/Zzp'ers communiceert !

Reactie Roobol:

Beste,
We willen je bedanken voor je feedback en na ons telefonische contact eind februari hebben we onze buitendienstmedewerkers hier over ingelicht en staan weer op scherp!
Nogmaals willen...
Beste,
Nogmaals willen we onze excuses aanbieden voor het ervaren ongemak.
​​​​​​​Team Roobol Online

Goede service, fijn personeel

Roobol

Fam Voskamp

Top!!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Laminaatvloer ligt er erg netjes in.