Roobol

S Verhaaren

Super zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Een dag voor het opmeten en een dag voor het monteren bellen om te weten te komen hoelaat ze de volgende dag komen is niet heel handig. Je kunt niet goed plannen wanneer ze dus komen. Dit is... Een dag voor het opmeten en een dag voor het monteren bellen om te weten te komen hoelaat ze de volgende dag komen is niet heel handig. Je kunt niet goed plannen wanneer ze dus komen. Dit is onhandig wanneer je moet werken op zo'n dag.
Alvorens een tijdsperk weten op de dag is mijn inziens handiger.

bastings

Het eerste contact in de winkel was erg fijn en we zijn goed geholpen. Nadat we tot aankoop zijn overgegaan is de rest misgelopen door slechte communicatie en service

P. vasn Zweeden

Prima zaak met goede service en assortiment.

Faro

Nette klantvriendelijke medewerkers

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Minder troep achterlaten. Jeetje wat een zooi na trapbekleding.
Rest prima. Vriendelijk en beleefd. Keurig afgewerkt

hofhuis. A.f.m.

Stug en log bedrijf, die allen meedenkt als het hun geen geld kost.

brink-riemens

Rene Fortuin

In de winkel wordt je goed geholpen, alleen bij het hoofdkantoor kan het wel wat beter als het gaat om communiceren naar de klant. Bij mij moest de stoffeer datum worden verzet i.v.m. niet goed... In de winkel wordt je goed geholpen, alleen bij het hoofdkantoor kan het wel wat beter als het gaat om communiceren naar de klant. Bij mij moest de stoffeer datum worden verzet i.v.m. niet goed drogen van de vloer na het egaliseren. Dit kan gebeuren, maar dan is het niet de bedoeling dat je via de afdeling planning te horen krijg, dat ik het zelf ook maar had moeten incalculeren en ze probeerde op die manier de schuld een beetje bij mij neer te leggen. Ik vind dit niet heel erg netjes. De vloer is uiteindelijk perfect gelegd. En de inmeter mag ook wel eens wat vrolijker kijken.

Reactie Roobol:

Bedankt voor uw feedback. We hebben dit gedeeld met onze medewerkers van de klantenservice. Fijn om te horen dat de vloer uiteindelijk perfect gelegd is. We wensen u uiteraard jarenlang plezier van... Bedankt voor uw feedback. We hebben dit gedeeld met onze medewerkers van de klantenservice. Fijn om te horen dat de vloer uiteindelijk perfect gelegd is. We wensen u uiteraard jarenlang plezier van uw nieuwe vloer!

Lindsey

Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Alles wat mis kon gaan is misgegaan. De vloer zou vandaag geplaatst worden maar dit is natuurlijk nog niet gebeurd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Klanten juist voorlichten, communicatie, afspraken nakomen

Ad Michels

Kwaliteit prima; afleveringsdatum nakomen matig; uitvoering montage prima; verplichte aanbetaling van 25% is absurd.

Van dijk