Roobol

W. den Boer

Advies over de producten was voldoende tot goed. De aflevering gaf enkele problemen (zie beneden).

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vloerbedekking leggen: er werd niet verteld dat de kamer tapijtvrij aangetroffen moest worden. Zelf had ik al het opstapje van twee treden kaal gemaakt en was de rest snel opgeruimd. Na het leggen... Vloerbedekking leggen: er werd niet verteld dat de kamer tapijtvrij aangetroffen moest worden. Zelf had ik al het opstapje van twee treden kaal gemaakt en was de rest snel opgeruimd. Na het leggen van tapijt met ondertapijt kon de keukendeur niet meer dicht. "Tja, het tapijt is dikker, maar trekt u de deur maar harder dicht." Om die niet te ontzetten heb ik zelf bij de deur het ondertapijt en iets van de ondergrond verwijderd. Maar hoe moet dat bij klanten die minder handig zijn?
Rolgordijn monteren: de monteurs stonden onverwacht voor de deur. Levering was "nader te bepalen".

D. Elberse

Prima zaak . Zelf blijven mee denken

CCDERUITER

OK

Grootveld

Goede zaak

Van Werkhoven

Onze ervaring was teleurstellend. Na een lang en ingewikkeld proces, hangt de juiste raamdecoratie, maar het was geen prettige ervaring. Slecht advies in de winkel (producten die voorgesteld werden... Onze ervaring was teleurstellend. Na een lang en ingewikkeld proces, hangt de juiste raamdecoratie, maar het was geen prettige ervaring. Slecht advies in de winkel (producten die voorgesteld werden bleken later niet te kunnen). Vervolgens een chagrijnige maatnemer die maar bleef herhalen dat het echt allemaal heel problematisch was wat ze in de winkel hadden bedacht. Bij montage levering niet compleet. Bij offerte verkeerde prijs gehanteerd (sorry meneer, het wordt even 250 eurootjes duurder!). Bij laatste levering weer geen compleet product. Kortom. Drama!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het hangt, maar daarmee is ook alles gezegd. De route ernaartoe was ronduit vervelend en teleurstellend.

P. Romijn

Niet goed!!!!! Vouwgordijnen verkeerd genaaid. Diverse keren met de winkel gereclameerd. Daar worden we doorverwezen naar het hoofdkantoor en die geeft geen reactie. Heel slecht u kunt zich... Niet goed!!!!! Vouwgordijnen verkeerd genaaid. Diverse keren met de winkel gereclameerd. Daar worden we doorverwezen naar het hoofdkantoor en die geeft geen reactie. Heel slecht u kunt zich voorstellen dat wij heel ontevreden zijn. Wanneer reactie??????!!

Reactie Roobol:

Beste,
Beste,
Inmiddels is er (gisteren) een bezoek van een servicemedewerker ingepland. Dit bezoek is per brief aan u bevestigd. De ingeplande datum voor dit servicebezoek is 6 december 2017.
Mogelijk heeft u de brief nog niet ontvangen. Mocht u de brief na het weekend nog niet hebben gekregen, kunt u altijd contact opnemen met onze serviceafdeling via 0180-644644.

S. van Dijk

Schone, nette winkel. Veel voorbeelden van materialen en kleuren. Klantvriendelijke medewerkers

Lisanne Huurdeman

Ik heb een erg prettige ervaring gehad met Roobol.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Op dit moment moet je zelf op de website opzoeken hoe laat de volgende dag de stoffeerders komen, het zou makkelijker zijn als je een mail of sms krijgt.

Cora

Prima winkel, goede service.