Roobol

Snoeren

Burm

Goed bedrijf.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij de advisering werd niet optimaal naar onze wensen geluisterd. We hadden reeds beslist en toch werden er nog alternatieven aangeboden. Was niet nodig.

Sillekens

Vakmanschap

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Alles prima in orde, behalve vwb de kortingsbon voor de aankoop van een kleed die ik zou oontvangen. Daar heb ik nog niets van gezien.

Voesenek

Goed, alleen de man die kwam op meten was een verschrikking

Jan hojlkema

Ben niet tevreden.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Gordijnen hangen niet goed. Vinyl vertoont bubbels

caroline van tilburg

Deskundig advies, professioneel.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

winkel ziet er wat " stoffig" uit, het kan allemaal iets moderner

m koenraadt

Goede winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

ik heb een order afgesloten . In 3 keer leveren en oude vloerbedekking afvoeren. Ik heb hiervoor betaald per m2
to t mijn stomme verbazing liggen er als ik thuiskom 3 grote kartonnen rollen voor mijn souterain.
Deze waren door de buurvrouw weggelegd omdat de stoffeerders ze onder de trap naar het souteraine
hadden weggegooid.
Dit vind ik geen stijl!!!!! vorige keer is dat ook niet gebeurd en ik hoop niet dat dat bij de levering van 10-2-2017 weer gebeurd. Ze mopperden ook al omdat ze de oude vloerbedekking mee terug moesten nemen. Een tip: zet dat op de factuur.

Jolanda Snoeren

Zeer slechte service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Laminaat gekocht en laten leggen van 24,95 per 2meter, op de 19 dozen zeker 1 doos niet kunnen gebruiken door beschadigingen. Stoffeerder ging deze daarom niet gebruiken en vanuit jullie geen... Laminaat gekocht en laten leggen van 24,95 per 2meter, op de 19 dozen zeker 1 doos niet kunnen gebruiken door beschadigingen. Stoffeerder ging deze daarom niet gebruiken en vanuit jullie geen tegemoetkoming gekregen. Mat te groot gesneden en staat nu bol, wordt van jullie verwacht dat wij dit zelf maar gaan oplossen.
Dit is geen service, rectie winkel niet naar tevredenheid/ niet opgelost.

Van leijsen

Prima!