Roobol

Verschrikkelijke zaak !!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Denk minder aan geld en wees klantvriendelijk !!

Reactie Roobol:

We hebben op 4 juni alles ingemeten. Na het inmeten wordt er normaal gesproken direct besteld, mits er een aanbetaling is voldaan. Na het meten hadden we echter nog geen vooruitbetaling ontvangen.... We hebben op 4 juni alles ingemeten. Na het inmeten wordt er normaal gesproken direct besteld, mits er een aanbetaling is voldaan. Na het meten hadden we echter nog geen vooruitbetaling ontvangen. Daar hebben we op dat moment om gevraagd (omdat anders de geplande data van bezorgen en leggen in gevaar kwamen). In reactie daarop heeft u helaas besloten om de order te annuleren. Naar aanleiding van de review hebben we nogmaals geprobeerd om contact met u te zoeken, maar u was niet bereid om dit te bespreken.

Andre Wijbrands

Nette winkel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ruime winkel voldoende materiaal.
Correct geholpen

Maarten Bol

Prima service

Goed geholpen

Gre Kooij

Goed geholpen.

Bouman

Een zaak met gevarieerd aanbod.

Voor ramen en vloeren.

C.Schuiten

(Bewerkt)

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De klacht is na telefonisch overleg naar tevredenheid opgelost

Miranda Top

Fijne service!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Netjes geholpen in de winkel, telefonisch contact was goed en de legservice was prima en vlot!

Patricia smits

Goed geholpen medewerkster roobol spijkenisse winkel en mooi gelegd door de laminaat legger

Ben zeer tevreden

Dramatische service

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ze maken een mooie offerte, daarna inmeten, moet er ineens meer betaald worden. Achteraf blijkt dat die spullen over zijn dan zeggen ze, ja meneer die nemen we niet terug. Ze laten je gewoon extra... Ze maken een mooie offerte, daarna inmeten, moet er ineens meer betaald worden. Achteraf blijkt dat die spullen over zijn dan zeggen ze, ja meneer die nemen we niet terug. Ze laten je gewoon extra betalen voor spullen die niet nodig zijn. Als je daarover klaagt zeggen ja meneer zo werkt het nou eenmaal. Nou bij mij werkt het niet zo, voor mij nooit meer roobol

Ivo de Bruijne

In de winkel goed en vakkundig geholpen (vestiging Spijkenisse) order goed gevolgd vanuit Roobol, meten en monteren en product van Luxaflex helemaal zoals afgesproken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Dit is erg goed verlopen allemaal, wellicht is Roobol niet de goedkoopste maar als alles goed gaat dan is dat ook veel waard.