Roobol

Patrick de Graaf

Uitstekende keuze geweest. Meerdere winkels bezocht, maar Roobol was voor mijn 3 ramen het goedkoopst. Prima service en uitstekende vakmensen die komen meten en ophangen. 100% tevreden over hoe het... Uitstekende keuze geweest. Meerdere winkels bezocht, maar Roobol was voor mijn 3 ramen het goedkoopst. Prima service en uitstekende vakmensen die komen meten en ophangen. 100% tevreden over hoe het traject gelopen is.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Nee, ga vooral zo door. Dan kom ik zeker nog eens terug!

Erik

Xx

xx

De Heus

Zeer slecht. Het advies in de winkel heeft zeer te wensen overgelaten waardoor na het inmeten een vervelende mededeling vanuit de winkel gegeven werd dat er flink bijbetaald moest worden omdat er... Zeer slecht. Het advies in de winkel heeft zeer te wensen overgelaten waardoor na het inmeten een vervelende mededeling vanuit de winkel gegeven werd dat er flink bijbetaald moest worden omdat er een aantal reken fouten gemaakt zijn!

Zie bovenstaande reactie

Peter Ierschot

Grote keuze in vloerbedekking van diverse materialen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Men was verbaasd toen wij een niet gebruikt pak laminaat kwamen terugbrengen, alsof het de eerste keer was!

H.A. Lagerwaard

Grote sortering, goede service.

Claudia Verweij

Goed!

n.v.t.

van den Berg

Goed advies, kwaliteit en deskundig gelegd.

D.de Vreede

Winkel is te overwegen voor wat betreft product. Niemand komt echter kijken. Leggen wordt uitbesteed. Deze diensten ondermijnen het Roobol imago. Weinig of geen probleemoplossend vermogen. Knallen... Winkel is te overwegen voor wat betreft product. Niemand komt echter kijken. Leggen wordt uitbesteed. Deze diensten ondermijnen het Roobol imago. Weinig of geen probleemoplossend vermogen. Knallen maar en wegwezen !

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Meer betrokkenheid van Winkel naar klant voor het totaalproduct. Niets van te merken.
Andere filosofie op na houden.

wiegmans

Klant vriendelijk bedrijf. Komen afspraken na en geven goed advies.

W. Spekman

Een prima winkel die meedenkt met de klant.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij moesten binnen een week vloerbedekking gelegd hebben. Dit kon bij geen enkele andere winkel en de medewerker van Roobol Zeist maakte ruimte zodat dit alsnog kon. Helemaal TOP.