Roobol

Jeffry Middeldveld

Geen tweede keer meer!

Tom Pieterse

In eerste instantie werden we, in de winkel, vriendelijk en professioneel geholpen. Maar nadat er iets fout is gegaan met het leggen van de vloer, werden we door het hoofdkantoor van het kastje naar... In eerste instantie werden we, in de winkel, vriendelijk en professioneel geholpen. Maar nadat er iets fout is gegaan met het leggen van de vloer, werden we door het hoofdkantoor van het kastje naar de muur gestuurd. Na een half jaar is het dan eindelijk opgelost, maar niet op een manier waar we heel blij mee zijn.

Laura

Wel OK

G.Mets

Negatief. hier ligt 2 vierkante meter in de gang in de weg te liggen. Wel betaald, maar was te veel besteld. Ruim 250 euro aan tapijt en wat moet ik er mee. Trap is klaar en bekleed. Was iets te... Negatief. hier ligt 2 vierkante meter in de gang in de weg te liggen. Wel betaald, maar was te veel besteld. Ruim 250 euro aan tapijt en wat moet ik er mee. Trap is klaar en bekleed. Was iets te ruim besteld. Is dat mijn risico? Wel mijn geld. Een lastige trede is nu twee keer gedaan en laat alweer los. De oude bekleding was wel goed vastgelegd. Het kan dus wel kennelijk. Ik ga het nu zelf maar doen.

mevr. van de Veen

Mooie winkel en groot assortiment

G. Plokkaar

Roobol is een klantvriendelijke winkel, alleen hebben ze niet alle informatie juist gegeven, zie onder.
verder absoluut geen klachten.

Marco

Waardeloze Levertijd!!

Pouw J 0629466557

Laminaat is mooi alles in winkel oke alleen weten wij 100% zeker dat de afspraak om het laminaat te leggen NIET vrijdag 2 september was,ondanks dat dat op de bon staat, maar woensdag 6 september.... Laminaat is mooi alles in winkel oke alleen weten wij 100% zeker dat de afspraak om het laminaat te leggen NIET vrijdag 2 september was,ondanks dat dat op de bon staat, maar woensdag 6 september. Waarom?????Omdat wij de sleutel /overdracht huis op 1 september was. Hoe denkt U dat wij ons voelden toen we en niet in dat huis waren en gebeld werden door de leggers dat ze voor de deur stonden. Ik kon niets meer doen niet schoonmaken en ook het oude laminaat er niet uithalen.
Op zeker dat wij het hebben gehad over 6 september leggen zodat wij alle tijd zouden hebben voor de wat klein aanpassingen die met nieuw laminaat op de grond wat lastiger te doen zouden zijn.
Ondanks dat is het toch gelegd voor de helft want de tegels in gang was toch wel een probleem. Nu moet dat komende herfst nog gebeuren.
Niet leuk nee zeker niet leuk dus???????

Ad Beljaars

Nette zaak, deskundige verkoopsters.
Kunnen zich beter houden aan hetgeen de planning voorschrijft.

Wim de Laat

Tegenvallend