Roobol

Rodts

Winkel prima geholpen .

De Winter

Voet opengehaald aan spijkertjes in tapijt. Het oordeel kan niet anders dan negatief zijn.

Roks

Wij zijn opgelicht met onze vloer

Reactie Roobol:

Bij het maatnemen is gebleken dat uw vloer te oneffen was voor standaard egaliseren tot 3mm. De maatnemer heeft daarom een extra laag egaline geadviseerd om de vloer goed vlak te krijgen. Zonder het... Bij het maatnemen is gebleken dat uw vloer te oneffen was voor standaard egaliseren tot 3mm. De maatnemer heeft daarom een extra laag egaline geadviseerd om de vloer goed vlak te krijgen. Zonder het extra egaliseren had de vloer niet gelegd kunnen worden. De prijs voor het aanbrengen van deze extra laag is na het maatnemen en vóór het leggen met u gecommuniceerd en uiteindelijk door u akkoord bevonden.

Mevr Geerling

Het is de bedoeling dat u op 13oktober de vouwen uit onze gordijnen komt stomen . Daarna wil ik wel een oordeel geven over roobol het is nu nog niet af dus heeft het weinig zin.

N de Hoop

Werkzaamheden uistekend uitgevoerd

J. Zuidweg

Goed assortiment, goed georganiseerd en klantvriendelijk, maar wel een heel matige leg- en montageservice.

Maas

Prima service. Wij zijn uiterst tevreden.

Doortje van Soest

Ben er uitstekend geholpen.

Tineke van Es

Over het algemeen GOED.

Fam. Hermanns

Heb een klein probleem Er staat een voetstap van mij op het laminaat dat is gelegd en die krijg ik niet weg en dat stoort mij. Ik denk toch niet dat dat de bedoeling is.