Roobol

Bas van Rooij

Slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De man die het laminaat kwam leggen verdient een 10+.

sonja.kuip

De gordijnen die ik had besteld zouden na drie weken worden opgehangen.
De gordijnen die ik had besteld zouden na drie weken worden opgehangen.
Maar nix daarvan. Toen ik werd gebeld over de datum waarop ze zouden komen, bleek het vijf weken te duren. Dat was een zware tegenvaller. En er werd niets gedaan om het leed enigszins te verzachten. Dat vind ik een slechte zaak.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als zoiets gebeurt, de klant tegemoet komen.

Gert Mallegrom

De eerste indruk is positief. De kwaliteit van het afgeleverde werk en de afhandeling van de order echter niet.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Na het maatnemen ontstond er een discussie over het egaliseren. Na het leggen ontstond er een discussie over de breedte van de plinten. De vloer ligt op sommige plekken niet goed vastgelijmd.... Na het maatnemen ontstond er een discussie over het egaliseren. Na het leggen ontstond er een discussie over de breedte van de plinten. De vloer ligt op sommige plekken niet goed vastgelijmd. Klachten bij de plaatselijke winkel leiden vooralsnog niet tot een oplossing.

Liane Jansen

Goede service, groot assortiment, vriendelijk personeel.

GC de Jong-Slootweg

Vanuit het filiaal is veel verkeerd gegaan :o.a. 2 bestellingen gedaan op 31 mei en aanbetaald en slechts 1 bestelling doorgestuurd waardoor veel onnodige vertraging en ongemak voor ons. Vanuit het filiaal is veel verkeerd gegaan :o.a. 2 bestellingen gedaan op 31 mei en aanbetaald en slechts 1 bestelling doorgestuurd waardoor veel onnodige vertraging en ongemak voor ons.
Geen adequate communicatie.
Vanuit hoofdkantoor goed gereageerd en de zaak in eigen hand genomen en getracht de onvrede bij ons weg te nemen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Eenduidige communicatie : vanuit filiaal te horen gekregen dat rolgordijn niet leverbaar was terwijl hoofdkantoor meldde dat rolgordijn bestelling niet was binnengekomen.

Venema

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We kwamen in de winkel voor vloerbedekking voor op de trap. Er ontstond een discussie tussen 2 bedienden . Men twijfelde aan afmetingen, dus moest er ingemeten worden. De kosten daarvoor kwamen als... We kwamen in de winkel voor vloerbedekking voor op de trap. Er ontstond een discussie tussen 2 bedienden . Men twijfelde aan afmetingen, dus moest er ingemeten worden. De kosten daarvoor kwamen als verrassing op de uiteindelijke factuur. Hadden ze gewoon vooraf kunnen noemen en daarbij hoort het bij de service vind ik. Flauw om daar 35 euro voor te rekenen. Even de breedste trede op gemeten. De "leggers" waren prima jongens.

j. de goeij

Goede ervaring mee gehad, prettig geholpen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

zou zo gauw niet weten wat.
Bestelde goederen snel en vakkundig gelegd, vakwerk !!

signer

Een zaak die staat voor kwaliteit

Stuurman

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ongelofelijk hoe een bedrijf als Roobol omgaat met klanten nadat de rekening betaald is. Wij hebben een PVC vloer laten leggen waarbij het maatnemen niet goed is gegaan waardoor we een maand met een... Ongelofelijk hoe een bedrijf als Roobol omgaat met klanten nadat de rekening betaald is. Wij hebben een PVC vloer laten leggen waarbij het maatnemen niet goed is gegaan waardoor we een maand met een half afgewerkte vloer zitten. Daarnaast is de vloer zo slecht gelegd dat er een groot deel vervangen moet worden. Roobol gaat hier zeer vermijdend mee om en laat alles bij de stoffeerder terwijl ik de vloer toch echt heb aangeschaft bij Roobol. Op dit moment nog steeds geen afgewerkte vloer en al weken in een huis die niet kan worden ingericht door een lakse en on klantvriendelijke houding van Roobol. "Roobol al 70 jaar" jullie moeten je schamen.

j.hoogendijk - duran

Heel goed