nee
Goede service en producten!
Prima service Houden zich aan de gemaakte afspraken
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Ik heb het in de vakantie moeten plannen i.v.m. vaste dag maatopnemen en vaste dag monteren Ik begrijp het maar ik werk in het onderwijs en kan geen vrije dagen opnemen wanneer ik dat wil
Wij zijn dik tevreden,
Roobol is een uitstekende winkel om te kopen. Goed advies en uitgebreid assortiment.
Over de legservice ben ik minder te spreken. De heren gingen na het leggen weg naar een andere klant...
Geef een toelichting bij je beoordeling.
De legservice verbeteren en na een klacht sneller handelen en niet een maand laten wachten
Hellemaal geweldig
Ik zou er niet meer voor een 2e keer heen gaan. Dit heeft niet met de winkel te maken maar met het personeel.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Zeer aparte man in de winkel, beetje popie jopie, we wilden nog meer aanschaffen maar zijn naar een ander winkel toegegaan.
Vriendelijke en deskundige mensen in de winkel, goede afspraken, kundig personeel dat het tapijt komt leggen, maar een van de leggers was bijzonder onvriendelijk en zeer weinig klantvriendelijk....
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Zoals gezegd de leggers zijn deskundig, maar een ervan had vandaag blijkbaar een pesthumeur. Ging steeds tegen mijn vragen in en was zeer onvriendelijk.