Roobol

Lucia kooledn

vd Berg

Klantvriendelijk hulpvaardig lossen problemen goed op.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Decoupeerzaag met afzuiging gebruiken indien mogelijk bij ons zat de hele kamer vol met dat fijne zaagsel.

wekking joannes

Vriendelijke en en uitgebreide voorlichting bij aankoop. Uitgebreid assortiment.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prettige ervaring met roobol en ik zal zeker terug komen

Marinka schoovers

Zeer slecht , onproffesioneel en niet betrouwbaar

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Service zeer slecht, tot 2x toe gemaakte afspraken niet na komen. Niet mee denken in oplossingen. Niet netjes behandeld.

Zal niemand roobol adviseren, fouten maken kan altijd maar de...

Zal niemand roobol adviseren, fouten maken kan altijd maar de manier van oplossen is beneden alle maat. Eindordeel onacceptabel

j Laurijssen

Goed hoor

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik weet niet zo gouw wat
Alleen deurt het wat lang dat het klaar is

Van As

Goede winkel. Ruim assortiment. Goed advies

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Onze vloerbedekking is als product niet naar wens. De voetstappen blijven erin staan. Verkopers reageerden: oh, wat erg! Foto’s door Esmeralda Vos naar hoofdkantoor gestuurd en dezelfde dag reactie... Onze vloerbedekking is als product niet naar wens. De voetstappen blijven erin staan. Verkopers reageerden: oh, wat erg! Foto’s door Esmeralda Vos naar hoofdkantoor gestuurd en dezelfde dag reactie dat ze komen kijken. ....Na week nog niets gehoord. Winkel Roosendaal/Esmeralda adviseerde te bellen met serviceafdeling om een afspraak gepland te krijgen. Ons probleempje is dat we 23 oktober naar buitenland vertrekken en pas eind november terug zijn. Deze week ging volgens serviceafdeling niet lukken en “wilde ook geen moeite doen. We krijgen vanzelf bericht per post (niet per mail wat makkelijker zou zijn ivm verblijf elders) en kunnen dan eventueel afspraak nog verzetten.....” Ik had toch graag deze wek nog enige duidelijkheid gehad.

A.J.M.Bol

Prettige uitstraling

m van hassel

Goed en vakkundig

G.Vos

Goede service

Mireille Elsgeest

Slechte service en materialen worden onvolledig geleverd

Geef een toelichting bij je beoordeling.

lever alle artikelen die besteld zijn! Licht klanten niet fout voor!