Roobol

Wies

Vriendelijke dames! Goede service!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Nieuwe trapbekleding uitgezocht, goed advies gekregen. Echt TOP!! Ook de heren die het kwamen leggen waren toppers!

Cor van kippersluis

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Laminaat mooi en erg goed gelegd door vriendelijke man.

Goede service en verstand van zaken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goed geholpen met advies.

Robert Huiberts

Prima winkel voor vloerbedekking

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Kortgeleden nieuwe vloerbedekking laten leggen. Ziet er perfect uit.

Top

Goed geholpen met alles.

TANJA

Klantvriendelijk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vriendelijk geholpen en ik kon zonder problemen diverse keren een aantal stalen meenemen.

Voorheen heel goed, nu heel slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Slechte service, moeilijk contact, absurd lange levertijd. Vraag mij af of jullie wel klanten willen hebben. Obv eerdere goede ervaring 10 jaar geleden een vloer en raamdecoratie uitgezocht. Maar... Slechte service, moeilijk contact, absurd lange levertijd. Vraag mij af of jullie wel klanten willen hebben. Obv eerdere goede ervaring 10 jaar geleden een vloer en raamdecoratie uitgezocht. Maar bestellingen gingen gepaard met fouten in prijsopgaves, gebrek aan tussentijdse informatie, bestel en aflever proces. Waren zeer grote bestellingen, maar werden behandeld als een bestelling van 20 eur door personeel in Zoetermeer. Uiteindelijk 6 maanden moeten wachten tot raamdecoratie hing. Nooit meer!

Reactie Roobol:

Beste,
Wat jammer om te horen dat je ervaring niet zo positief is als 10 jaar geleden en dat er bij het plaatsen van je bestelling fouten zijn ontstaan in de prijsindicaties.
Helaas heeft...
Beste,
Helaas heeft het door de overweging om een herkeuze te maken na het maatnemen, de uiteindelijke besteldatum en levertijden van de zonwering langer geduurd dan gebruikelijk. (begin augustus is de bestelling gedaan, half september is er ingemeten en op 1 december is de zonwering geplaatst)
Het gevoel dat onze medewerkers je hebben geven is uiteraard niet de bedoeling en we zullen ook zeker je feedback met hen bespreken. Onze excuses voor dit ontstaande gevoel!
Team Roobol Online

Verkoop = prima, service gerichtheid = stuk minder

Geef een toelichting bij je beoordeling.

verkoop was zo geregeld, maar bij het inmeten en opleveren toch de nodige problemen die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden

Reactie Roobol:

Beste, we betreuren het dat u onze service-gerichtheid niet als voldoende heeft ervaren.
Onze medewerkers constateerden op het moment van stofferen dat de aangelegde basisvloer helaas dusdanig ongelijk opgeleverd was ondanks dat dit tijdens het eerste bezoek te midden van de verbouwing met uw aannemer is doorgenomen en dit geen probleem was voor hem om de vloer zonder hoogteverschillen op te leveren.
Dit resulteerde er helaas in dat we uw nieuwe vloer niet konden leggen op de afgesproken datum.
Hadden wij dit wel gedaan dan was uw vloer op een niet juiste wijze gelegd dat wij hier niet achter kunnen staan.
Mocht u hier graag nog over in gesprek met ons gaan dan vernemen we dit graag.
​​​​​​​Team Roobol Online

Geef een toelichting bij je beoordeling.

matige service, veel te lange levertijd. niet acceptabel voor huidige tijd