Roobol

Goede service

Willemien van Kaam

Prima winkel

M. van Hassel

Prima winkel met klantvriendelijk personeel

Wim Diepstraten

Bij het aanschaffen van een PVC-vloer is zeer onzorgvuldig met onze wensen omgegaan. Met name de demping voor contactgeluiden was onvoldoende zodat wij op het laatste moment een dure ondervloer... Bij het aanschaffen van een PVC-vloer is zeer onzorgvuldig met onze wensen omgegaan. Met name de demping voor contactgeluiden was onvoldoende zodat wij op het laatste moment een dure ondervloer moesten aanschaffen. Als wij dit van te voren geweten hadden, was onze keus misschien wel anders uitgevallen. Ook de planning voor het leggen van de vloer is niet echt klantvriendelijk. In Oudenbosch wordt gestoffeerd op dinsdag en vrijdag. Het leggen van de vloer neemt drie dagen in beslag. Planning: 24, 25 en 29 augustus. Waarom niet drie dagen achter elkaar?

Beerendonk

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De stoffeerders kwamen erg laat. Op vrijdag pas rond 18:00 uur. Dan is het erg lang wachten vanaf 09:00 uur. Na diverse telefoontjes kon niemand iets vertellen over een globale richttijd. Het zou... De stoffeerders kwamen erg laat. Op vrijdag pas rond 18:00 uur. Dan is het erg lang wachten vanaf 09:00 uur. Na diverse telefoontjes kon niemand iets vertellen over een globale richttijd. Het zou erg prettig zijn als een planning zo erg uitloopt dat de stoffeerder iets laat horen, zodat je weet dat je niet voor niets zit te wachten. Deze onzekerheid is voor mijn 80-jarige moeder (waar de klus werd uitgevoerd) een reden om een volgende keer niet meer met Roobol in zee te gaan.

Mcc mathijssen

Priema

Ellen van Sundert

Fijne winkel en medewerkers. Heel goed geholpen

van der Ploeg

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Betere indicatie geven wanneer ze langs komen. Nu kon ik op de website lezen dat ze vanaf 9.15 tot 12.15 konden komen.
Uiteindelijk kwam de stoffeerder om 12.45. Zodoende moest ik heel de dag...
Uiteindelijk kwam de stoffeerder om 12.45. Zodoende moest ik heel de dag thuisblijven terwijl dat eigenlijk niet nodig was geweest.

Stefan Levinson

Mooie winkel helaas niet geholpen hoe je zou verwachten.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Neem maar contact op hiervoor

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel, goede bezorgafspraken die keurig werden nagekomen, vloerbedekking keurig gelegd. Kortom zeer tevreden en prima prijs/kwaliteit verhouding,... Zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel, goede bezorgafspraken die keurig werden nagekomen, vloerbedekking keurig gelegd. Kortom zeer tevreden en prima prijs/kwaliteit verhouding, aanrader !