Roobol

Han Blonk

Ziet er professioneel, maar na de eerste nota en het inmeten kregen we een nota die 25% hoger was. Hierover enkele malen contact gehad waarna de oorspronkelijke nota weer werd gegeven. Reden:... Ziet er professioneel, maar na de eerste nota en het inmeten kregen we een nota die 25% hoger was. Hierover enkele malen contact gehad waarna de oorspronkelijke nota weer werd gegeven. Reden: onbekend.
Datum stoffering werd niet gecommuniceerd. Ik kreeg een mail daags voordat de stoffeerder zou komen.Ik was toen in het buitenland en kon telefonisch de datum afzeggen. Daarna is wel door de winkel overlegd voor een nieuwe datum.
Stoffering is daarna prima verlopen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geef in de nota de door klant opgegeven maten op en in de vervolgnota de maten zoals opgenomen door de maatnemer. Dan kan daarover bij afwijkende prijzen gecommuniceerd worden.
Datum...
Datum stoffering afspreken met de klant en niet via een mail de klant voor een voldongen feit plaatsen.
Vandaar de kwalificatie slechte klantenservice

J.A. 'Kamerma'ns

Geef een toelichting bij je beoordeling.

'Na 'bes'telli'ng 'krijg je ee'n fac't~u~ur mee, die ee'n o'verzic'h't geef't 'va'n de 'bes'telde ma'teriale'n, maar gee'n 'volledige omsc'hrij'vi'ng 'va'n de afspra'ke'n. Da't 'ka'n las'tig zij'n,... 'Na 'bes'telli'ng 'krijg je ee'n fac't~u~ur mee, die ee'n o'verzic'h't geef't 'va'n de 'bes'telde ma'teriale'n, maar gee'n 'volledige omsc'hrij'vi'ng 'va'n de afspra'ke'n. Da't 'ka'n las'tig zij'n, als 'he't i'nme'te'n pas '2 maa'nde'n la'ter plaa'ts 'ka'n 'vi'nde'n e'n je alles 'nie't meer precies wee't

R. v/d IJssel

Prima, alleen weinig personeel in de winkel waardoor je soms lang moet wachten.

mevr. van de Veen

Mooie winkel en groot assortiment

Janny

xx

Koelé

Keurig en betrouwbaar

J. Deelen

Betrouwbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding

Bruines

Prima winkel