Roobol

fam van der Smissen

Heel slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als je een probleem hebt is géén communicatie vanuit Roobol, géén antwoorden op vragen, géén enkele oplossing.

Reactie Roobol:

Vandaag is er nog contact geweest over het vloerkleed en de opmerking dat het teveel pluis afgeeft. De klacht was inmiddels al afgewezen, maar dit was onvoldoende duidelijk uitgelegd. Sorry dat dit... Vandaag is er nog contact geweest over het vloerkleed en de opmerking dat het teveel pluis afgeeft. De klacht was inmiddels al afgewezen, maar dit was onvoldoende duidelijk uitgelegd. Sorry dat dit niet goed gecommuniceerd was.
Het wollen vloerkleed is bij het serviceteam geweest en daarbij heeft een medewerker van het serviceteam geconstateerd dat er geen probleem is met het vloerkleed. Dat een wollen vloerkleed pluis afgeeft is normaal. Dit gaat niet ten koste van het vloerkleed. Uiteindelijk was het contact vandaag voldoende ter afsluiten van de klacht.

Nieuwdorp

tevreden met de raambekleding

Sara

Verschrikkelijk, nooit meer

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik zou afgelopen vrijdag tapijt gelegd krijgen. Dag van te voren afgebeld ivm zieken dus verzet naar maandag. Maandag is er verkeerde tapijt geleverd dus alweer niet kunnen leggen. Medewerker van... Ik zou afgelopen vrijdag tapijt gelegd krijgen. Dag van te voren afgebeld ivm zieken dus verzet naar maandag. Maandag is er verkeerde tapijt geleverd dus alweer niet kunnen leggen. Medewerker van het hoofdkantoor (NAAM) is erg onvriendelijk. Ik krijg niet eens excuses aangeboden. Er wordt heel nonchalant mee omgegaan terwijl ze leuk aangeven opnieuw te bestellen en dus weer weken moet wachten. De dag voor geplande levering alle trappen met primer besmeerd. Nu zit ik met een plakkerige trap die de rest van mijn huis verpest.. Nooit meer!! Verschrikkelijke service en klantvriendelijkheid!!

Reactie Roobol:

Sorry dat we niet naar verwachting hebben kunnen leveren. De eerste keer waren we door zieken inderdaad genoodzaakt de afspraak te verzetten. Dat is natuurlijk niet gebruikelijk, maar op dat moment... Sorry dat we niet naar verwachting hebben kunnen leveren. De eerste keer waren we door zieken inderdaad genoodzaakt de afspraak te verzetten. Dat is natuurlijk niet gebruikelijk, maar op dat moment was er geen andere oplossing dan afbellen en een nieuwe afspraak maken.
Bij de vervolgafspraak bleek vervolgens dat er verkeerd tapijt in de rol zat. Hierdoor konden we opnieuw het werk niet uitvoeren. Daarvoor onze excuses. We hebben opnieuw het tapijt besteld bij onze leverancier en er is contact met u geweest over een oplossing / het leggen van het tapijt. Deze week zal alles alsnog gelegd worden.

Adres voor uitstekend advies

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vriendelijke benadering. Zeer correcte mevrouw met kennis van zaken. Weet prima te adviseren. Ook communicatie v.w.b. levering duidelijk.

theo vd kuil

Goede service leuke/vriendelijke mensen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Mooie zaak en ruime sortering aan vloerbedekking en gordijnen

Zijn zeer tevreden

Uitstekend

Geef een toelichting bij je beoordeling.

vriendelijk, luisteren goed naar wat je wilt, goede service.

M.Snaaijer

Hetty Lootsma

Geef een toelichting bij je beoordeling.

goede service en werk door een goede vakman

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Goede service zowel bij aankoop als bij leggen