Roobol

Simone

Goede vloerbedekking voor een prima prijs

Geef een toelichting bij je beoordeling.

We hebben onze vloerbedekking in 2X kostenloos laten leggen, de eerste dag was de vloerbedekking netjes gelegd. De tweede dag minder netjes en er was veel rommel achter gelaten

Ton de Kok

Prima winkel, met deskundig personeel, goede plek.

Chris van Waes

Nette zaak met een goed assortiment. Ik kon mijn keus heel snel maken. In eerste instantie ben ik in Barendrecht geweest omdat ik daar toevallig was. Daar werd ik op een zondag middag ongeduldig te... Nette zaak met een goed assortiment. Ik kon mijn keus heel snel maken. In eerste instantie ben ik in Barendrecht geweest omdat ik daar toevallig was. Daar werd ik op een zondag middag ongeduldig te woord gestaan, terwijl er niemand anders dan 2 medewerkers in de winkel waren. Als de medewerker de moeite had genomen de foto's van mijn nieuwe huis te bekijken, had hij gezien dat ik net een groot huis had gekocht waar hij een heleboel gordijnen in had kunnen hangen. De geleende stalen, heb ik hem teruggestuurd.
Door dit voorval ben ik naar Naaldwijk gegaan, waar ik wel "met open armen" werd ontvangen. Complimenten voor Naaldwijk.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De spullen, service, de vakkundigheid en vriendelijkheid van het personeel zijn goed. Wat mij stoort is dat het bij het maken van afspraken over levering of het plaatsen van een bestelling, in de... De spullen, service, de vakkundigheid en vriendelijkheid van het personeel zijn goed. Wat mij stoort is dat het bij het maken van afspraken over levering of het plaatsen van een bestelling, in de eerste plaats over de betaling gaat.
Detail over deze levering: ik heb zilverkleurige haakjes voor embrasses besteld. Het zou attent geweest zijn als dan aan de embrasses ook zilverkleurige ringetjes waren gezet. Die zijn nu messing. De zeer vriendelijke mevrouw Van der Maarel en collegae, gaan dit oplossen door er zelf zilverkleurige ringetjes aan te zetten. Voor hen niets dan lof!
Maat nemen: dat is volgens mij drie keer gebeurd.

L.J. Boogaard

Klantonvriendelijke winkel, waar ik nooit meer ga komen

Geef een toelichting bij je beoordeling.

zie mijn brief die ik u heb gestuurd

Aad

Mooie winkels, stofferen heeft beschadegingen achtergelaten.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Stoffeerders hebben beschadigingen aan behang achtergelaten en daar niets van gezegd!
Tapijt ligt wel betjes.

P. Ammerlaan

Mooie kwaliteit, goed en vakkundig geholpen, wel wat aan de prijzige kant

Rineke Pijl

Prima.

Martijn

Goed geholpen, goed product maar toch wel prijzig en niet zo flexibel met datum en tijd van installeren.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het telefoneren voor de installatie datum info cq wijzigen viel niet mee, niet via vestiging Naaldwijk, dus niet zo persoonlijk en ook niet zo flexibel cq makkelijk aan te passen. Kennis van product... Het telefoneren voor de installatie datum info cq wijzigen viel niet mee, niet via vestiging Naaldwijk, dus niet zo persoonlijk en ook niet zo flexibel cq makkelijk aan te passen. Kennis van product in winkel moesten we wel beetje mee helpen...

Randy Breukel

Keurig geholpen!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De maatnemer was te laat. Voor ons budget (80/90,-) was er (zo leek het) relatief weinig keuze.

J.Goudswaard

Goede kwaliteit, deskundig en vriendelijk personeel in winkel en tijdens het aanbrengen van de vloerbedekking, vloerbedekking keurig en snel aangebracht.

Geen verbeterpunten