Roobol

Jan Lengkeek

Tijdens de verkoop zijn we goed geholpen maar helaas is de klantenservice ver beneden peil. Voor meer dan 10.000 euro besteld maar een probleem van 750,- euro wordt genegeerd. De winkel kan/mag... Tijdens de verkoop zijn we goed geholpen maar helaas is de klantenservice ver beneden peil. Voor meer dan 10.000 euro besteld maar een probleem van 750,- euro wordt genegeerd. De winkel kan/mag alleen verkopen en zodra er iets aan de hand is verwijzen ze je door naar de serviceafdeling welke in geen enkele mate geïnteresseerd is om het probleem op te lossen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Bij ons is een strip rond een deurmat verkeerd geplaatst en hiervoor wil Roobol geen gepaste oplossing voor bieden.

M. Regensburg

Prima service en snel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Neem bij het maatnemen een iets ruimere marge zodat dingen (raamdecoratie) beter aansluit

van Beek

Een net en klantvriendelijk bedrijf met zeer ervaren stoffeerders die enorm hard en snel werken

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Als je in de winkel een trap bested om te laten bekleden. Krijg je de vraag de trap voordat de stoffeerders komen om in te smeren met een bepaald potje wat je moet kopen in de winkel. Dit slat echt... Als je in de winkel een trap bested om te laten bekleden. Krijg je de vraag de trap voordat de stoffeerders komen om in te smeren met een bepaald potje wat je moet kopen in de winkel. Dit slat echt helemaal nergens op kost een hoop geld en er wordt bij het stofferen een krabben machine gebruikt dus de trap valt echt niet uit elkaar dus dat vonden wij echt onzin en het is een hoop werk voor de klant.

N.V.T

sylvia

Winkel helemaal prima, tapijtleggers die bij mij zijn geweest super waardeloze asociale lui met onacceptabel gedrag.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

de heren die het tapijt hebben gelegd hebben mij letterlijk zo'n grote bek gegeven(sorry voor het taalgebruik) ze stonden met onacceptabel stemverheffing te schreeuwen dat ze niks konden doen omdat... de heren die het tapijt hebben gelegd hebben mij letterlijk zo'n grote bek gegeven(sorry voor het taalgebruik) ze stonden met onacceptabel stemverheffing te schreeuwen dat ze niks konden doen omdat alles niet op de juiste plek stond. Pas toen er 2 mannelijke familieleden uit de slaapkamer kwamen en een van ze heeft gezegd; luister; als je nu niet normaal doet en niet normaal kan praten dan neem je je tapijt maar weer mee en ga je lekker weg. Pas daarna was het van, nou als je dit nu even hier neer zet dan beginnen wij hier........alle oude tapijt was eruit, alles was schoon, ik moest alleen weten waar ze zouden beginnen en waar ik de meubels neer moest zetten, die kon ik nul niet in de hal van de flat neerzetten. De manier waarop ze tegen mij aan het schreeuwen waren is echt onacceptabel, ik wil dan ook een officiële klacht tegen ze indienen. Ik heb ze zelfs niets te drinken aangeboden omdat het echt maar dan ook echt onacceptabel was zoals deze mannen zijn binnen gekomen. Waarschijnlijk hadden ze niet verwacht dat er nog meer mensen in huis waren, echt belachelijk

Anita Pak

Een fijne zaak met deskundig personeel

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik had de pech dat tot 2 x toe datgene wat ik had gekocht was uitgeleend. Hierdoor kon ik geen goede keuze maken voor een bijpassende mat.

den Ouden

Prima winkel

Thea Versteeg-Gallast

Goed advies en uitvoering

Geen.

P.M.Mohr

Prettige zaak met hulpvaardig personeel en een volledig assortiment .

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Niet eerder gereageerd daar de terugstorting van de niet gebruikte rol ondervloer isolatie dampfolie a € 79,20 nog niet heeft plaatsgehad,deze rol is op 13-10-2017 ter hand gesteld van de heer M.D... Niet eerder gereageerd daar de terugstorting van de niet gebruikte rol ondervloer isolatie dampfolie a € 79,20 nog niet heeft plaatsgehad,deze rol is op 13-10-2017 ter hand gesteld van de heer M.D Soekhnandan-Parwat.

Titi Holtrust

Prima service en je wordt fijn geholpen in de winkel (Rotterdam Alexandrium)