Roobol

VAN DEN BOS

PRIMA

??

B. Kooij

Goed bedrijf, maar afstemming met derden kan beter.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

De verwachting was gewekt dat de stoffeerders vroeg in de ochtend zouden komen. We hadden de kamer keurig uitgeruimd, maar ze kwamen toen niet. Pas tegen 12.30 uur verschenen de heren. We hebben dus... De verwachting was gewekt dat de stoffeerders vroeg in de ochtend zouden komen. We hadden de kamer keurig uitgeruimd, maar ze kwamen toen niet. Pas tegen 12.30 uur verschenen de heren. We hebben dus 3,5 uur zitten wachten waardoor het inruimen van de kamer in de knel kwam te zitten.

R.H.Bausch

Je wordt op een prettige manier behandeld en te woord gestaan

JW feenstra

Met name vanwege het persoonlijk contact ben ik bij Roobol gebleven, nadat ik er de eerste keer binnenliep.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het leggen van de vloerbedekking kan volgen mij wel beter. Bekend in de winkel, wordt vervolgd.

Mary Anink

Prettige zaak. Ruime keus

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Ik vond de monteurs vakbekwaam en heel goed werk afleveren. Het waren vriendelijke geinteresseerde mensen.

Erik

Xx

xx

W. Spekman

Een prima winkel die meedenkt met de klant.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Wij moesten binnen een week vloerbedekking gelegd hebben. Dit kon bij geen enkele andere winkel en de medewerker van Roobol Zeist maakte ruimte zodat dit alsnog kon. Helemaal TOP.

Goed.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Degene die de maat kwam nemen vond ik niet geïnteresseerd over komen. Dat vond ik jammer en gaf me een onzeker gevoel of het wel goed zou komen. Ik zou het fijn vinden als zo iemand zijn eigen... Degene die de maat kwam nemen vond ik niet geïnteresseerd over komen. Dat vond ik jammer en gaf me een onzeker gevoel of het wel goed zou komen. Ik zou het fijn vinden als zo iemand zijn eigen trapje mee zou nemen.