Roobol

Ruben Klein Obbink

Goede service. Drie bestellingen gedaan (gordijnen, vloer en zonwering/jaloezieën). Bestelproces van de jaloezieën loopt iets stroever.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Verkeerde inmeting plaats gevonden, verschillende vragen gekregen terwijl voorkeur al doorgegeven was.

Anita van Rooijen

Prima advies, levering en aanbrengen tapijt op (open) trap.

Ton

Ik ging voor een laminaatvloer , maar door het deskundige advies van het personeel is het een pvc click vloer geworden. Een beter advies had ik niet kunnen krijgen, wat een weelde en veel warmer dan... Ik ging voor een laminaatvloer , maar door het deskundige advies van het personeel is het een pvc click vloer geworden. Een beter advies had ik niet kunnen krijgen, wat een weelde en veel warmer dan laminaat.

Anke Weltevrede

Perfecte bediening

Legplintjes niet zo mooi

Lonneke jansen

Klant vriendelijk

E. Duijster

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Verbeterpunt: het automatische systeem gaf aan dat er tussen 12:00 en 15:00 uur iemand zou komen voor het leggen van de vloerbedekking.
Echter, om 9.55 uur stond die persoon al voor de deur....
Echter, om 9.55 uur stond die persoon al voor de deur.
Het computersysteem geeft aan dat het maar een richtlijn is, maar 2 uur voor de genoemde tijd is wel erg afwijkend.

Heufkens

Een super bedrijf!!! In de winkel zijn we zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Offerte gemaakt en konden onze producten super snel leveren en leggen.
Ook de stoffeerders waren...
Offerte gemaakt en konden onze producten super snel leveren en leggen.
Ook de stoffeerders waren vriendelijk en vakkundig !!
In 1 woord geweldig

Verbeek

Prima winkel. doe er al tientallen jaren inkopen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Zou fijn zijn als in advertenties de werkelijke prijs werd vermeld. Dus bijvoorbeeld niet zeggen gratis gelegd, 70euro per vierkante meter, en dan blijkt er nog ik weet niet hoeveel bij te komen... Zou fijn zijn als in advertenties de werkelijke prijs werd vermeld. Dus bijvoorbeeld niet zeggen gratis gelegd, 70euro per vierkante meter, en dan blijkt er nog ik weet niet hoeveel bij te komen voor plinten lijm plakband enz.

Gerben

Verkopen doen ze graag en daar doen ze zeer veel moeite voor.
Maar service verlenen en verantwoordelijkheid nemen is helaas niet een kernwaarde voor Roobol.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

In december 2018 een vynil vloer laten leggen. Zeer strak gelegd, kan niet anders zeggen. Echter bij aflevering geen informatie ontvangen hoe met de vloer om te gaan. Nieuw gekochte stoelen... In december 2018 een vynil vloer laten leggen. Zeer strak gelegd, kan niet anders zeggen. Echter bij aflevering geen informatie ontvangen hoe met de vloer om te gaan. Nieuw gekochte stoelen veroorzaakte gele vlekken in de vloer wat een gevolg bleek van de stoelpoten. Mijn verzekering vergoed gelukkig een groot deel van de schade. Roobol wil mij daarentegen niet tegemoet komen in het eigen risico dat de verzekering hanteert. Roobol vind dat de stoelen leverancier de schuldige is in deze situatie. En geeft anderzijds aan dat hun leverancier van de vloer zich niet verantwoordelijk voelt voor de juiste informatie verstrekking. Maar wat heb ik met hun leverancier te maken?
Heel jammer dat Roobol, na het leveren van zo'n mooie vloer daarin niet zijn verantwoordelijkheid neemt.

J van Wingerden

Degelijk vakwerk